marszal84 Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Szukam jakiejś budy do 200zł maksymalnie. Wymagania: kolor czarny, oraz brak ''klapy'' przedniej. Poprostu chcę mieć obudowę, w której napędy są na zewnątrz, najlepiej aby w budzie były zaślepki na napędy tzw cd-covery. Cena do 200zł, czekam na jakieś senspowne propozycje co wybrać. PS. Do budy musi wejść grafika długości 8800GTXa. ;) Dzięki za jakieś propozycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluebird Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Sharkoon Revenge Value/Eco , Sharkoon Rebel 9 Value/Eco. Mam w swojej 19,5 cm 7900 i zostaje jeszcze 9cm więc 8800gtx powinien wejść Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marszal84 Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 (edytowane) A co myślicie o nieco tańszym rozwiązaniu, Coolermaster elite 331 lub 332? Zależy mi aby na przód wsadzic świecącą na niebiesko 120mm ;) I jeszcze pytanie, czy można do coolermaster elite lub sharkoon rebel9 dokupić jakieś zaślepki zasłaniające dvd? (uchylające się klapki) niestety napędy mam białe i nie będzie to ładnie wyglądało :D Bluebird> a czy mogę cię prosić o jakieś realfoto twojego sharkoona? Edytowane 22 Listopada 2007 przez marszal84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 (edytowane) Na Allegro koles ma Chiefteki za 190 zl > maja skaze w lakierze na bocznym panelu , tego nawet na fotce nie widac. A buda calkiem fajna. Edytowane 22 Listopada 2007 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marszal84 Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 (edytowane) Tak jak pisałem, nie chcę nic z z klapą, a chieftec jest z klapą. Chce tylko zaślepki zatok 5,25'' za którymi montujemy dvd, gdy je otwieramy zaślepka się uchyla. Montowane jest to w głupich Mustangach, a w porządnych budach brak... :( ponawiam pytanie z poprzedniego posta. ps. żeby tego chefa dało się jeszcze uruchomić bez otwierania klapy, to by mnie zainteresowała... Edytowane 22 Listopada 2007 przez marszal84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 1. czy miałeś w ogóle kiedyś w używaniu te zaslepki? bo w 90% to zachwyceni nimi są ci, którzy ich nie mieli, bo to zwykle [ciach!]o jest 2. drzwiczki można zdjać w ciągu 1,5 sekundy 3. mozesz w biosie ustawic start z klawy lub myszki zamiast punktu 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluebird Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Realfoto nie dam rady nie mam połączenia komórka-komp Do Coolermaster elite też powinien wejść Sharkoon Revenge eko silver z niebieskim LED Sharkoon Revenge eko black i inne (rozpiska w pierwszym poście) W apollo są tanie np Sharkoon Revenge Eco -128zł Obudowa CoolerMaster Elite 331 -115zł. Ja nie mam żadnych problemów z zaślepkami. Tacka spokojnie sobie otwiera i zamyka "drzwiczki"/zaślepkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 CM Elite to bardzo fajna buda! Polecam ją, jako że sam składałem w niej jednego kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marszal84 Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 (edytowane) A więc powiedzmy że obudowa z klapą może być. Ale zależy mi aby z przodu można było zamontować podświetlany wentylator, aby było go widać na froncie. Dlatego szukam bud z ażurowym frontem, tam światło z wentyla będzie prześwitywało. Polecicie coś jeszcze do 200zł? ;) chiefteci mi się w ogóle nie podobają... Edytowane 22 Listopada 2007 przez marszal84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Od siebie polecam CM Elite 331, jak chcesz to porobie fotki, pomierzę co tam chcesz itd. :wink: Ogólnie to buda bardzo ładnie sie prezentuje i jest przestronna jak za swoją cenę :D nic sie nie telepie, nie terkocze i nie drży, solidna ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Jeśli możesz zrób dla mnie fotki wnętrza tej budy:),też się nad nią zastanawiam i wydaje się spoko ale chcę zobaczyć w środku wraz z podzespołami.Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicuś Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 http://www.komputronik.pl/Obudowy/CoolerMa...pelny,id,26974/ Ja polecam tą budę.Sam ją mam i jest dość ciekawa,w środku siedzi 8800 GTS i mieści się bez problemu.Można ją na pewno kupić taniej niż w komputroniku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 No ale to i tak bedzie spora rożnica w cenie pomiedzy tym Centurionem a Elite,bo Elite jest w Apollo za 115zł. @Fredek wrzuć te fotki jeśli możesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluebird Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Tu są fotki CM Elite 331 :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mane Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Na Allegro koles ma Chiefteki za 190 zl > maja skaze w lakierze na bocznym panelu , tego nawet na fotce nie widac. A buda calkiem fajna. W znak.pl LBX sa po 215zl. Wiec nie wiem czy warto kupowac za 190zl obudowe ze skaza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Tylko, że Angela daje transport gratis, a jak znak dorzuci kuriera ~20zł jak sądzę to już różnica jest. Poza tym CH04 jest niższy od LBX, a nie każdy chce wysokiej budy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...