Andrz3j Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 http://www.antygej.end.pl/ zakładka flash gra "zabij geja" 8O :lol: i ........................... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 960 :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 http://www.toya.net.pl/~kazzie/flash/escopeta.swf link do gry... mi nie dziala cos... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 a jednak dziala... 5910 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 4 mnie osaczyło!!!! NAboje mi się skończyły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 5500 :D ale bylo ciezko bo malo amunicji :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 polecam tez wejsc na linki i dział ABSURDY i tam jest kilka linków.. np www.boobs.pl odmiana www.foteczka.com ale z... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Wyszedłem z wprawy - tylko 39740 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 960 :oops: hehe.."dałeś [gluteus maximus]" :lol: Trochę inwencjii ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 6700 - zruchali mnie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 6700 - zruchali mnie :lol: zapewne masz problemy z siedzeniem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 960 :oops: hehe.."dałeś <font color="#FF0000">[ciach!]</font>" :lol: Trochę inwencjii ;) No qrde , to pierwsze podejscie bylo. Teraz mam kevlarowe majty, na klodke :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 7040-byloby wiecej, ale cos sie jeblo i w levelu hcyba 7 sracilem ze 4 tylki, bo sie zacinalo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 poprawa-9780, ale..........w ostatnim levelu na jakim bylem stracilem 5 tylkow, bo mnie respawnowalo ciagle w ejdnym miejscu, a kilka cm dalej elzala aumincija :/ ehhhh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 hehe idzie mi slabo z pedalami.... gra nie dla mnie - za duzy stres :P tylko 5000 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 13610 :P ale bedzie lepiej ilu ubiliscie najwiecej ejdnym strzalem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 To stara griczka ;) Ja potrafię przelecieć przez całą planszę i jednym strzałem posłać z 6 :twisted: Oszczędzajcie amunicję - walcie do kilku jednym strzałem- patrzcie, ile amunicjii jest na planszy - tuż przed rozpoczęciem pisze, ile jest magazynków. Kill'em ALL!!!! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 12580 jako tako poszło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Poprawka 24440 8) kto mnie pobije :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 960 :oops: hehe.."dałeś <font color="#FF0000">[ciach!]</font>" :lol: Trochę inwencjii ;) No qrde , to pierwsze podejscie bylo. Teraz mam kevlarowe majty, na klodke :lol: hehe niezłe :) A ja qrde czekam az mi sie sciagnie ta gra :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 :) ale girca :D 8O Sąsiadowi zapodam linka. On jest ten kochający innaczej :twisted: Pewnie się obrazi :twisted: pograłem sobie :twisted: 5040 tak mnie z :oops: że aż mi gały wyszły 8O LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Jak wy tak możecie... strzelać do kochających inaczej 8O Skandal :evil: Mogliście chociaż poczekać aż innym gra się załaduje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Zbereźna gierka.,... 14560.... f*ck Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...