SkaZ Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Jak w temacie które głośniczki będą się lepiej sprawowały- dzwiękówka SoundBlaster Audigy 2 ZS. Potrzebuje do gier,muzyki i filmów. Wiem że Logitechy wytwarzają dobrej jakości dzwięk ( tych akurat nie słuchałem :?) Co do Creativa nie mam pojęcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trolu609 Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 (edytowane) Nie mogę Ci pomóc ale czytając recenzje w internecie oraz opisy mogę stwierdzić że te Creative G500 są godne polecenia. Pojedź do sklepu i weź ze sobą kawałki które słuchasz na codzień. Przetestuj i zobacz. Tak to już jest niestety z głośnikami, że trzeba posłuchać aby ocenić Edytowane 22 Listopada 2007 przez Trolu609 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkaZ Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Chętnie bym tak postąpił, niestety nie widziałem w żadnym sklepie G51 a co dopiero o możliwości posłuchania. Więc chciałbym zdać się na opinie innych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trolu609 Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 A tak robiąc trochę OT. Korzystasz naprawdę z systemu surround aby zakupić 5.1? Nie lepiej by było dobre stereo zrobić z tej kwoty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwor Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 Jak w temacie które głośniczki będą się lepiej sprawowały- dzwiękówka SoundBlaster Audigy 2 ZS. Potrzebuje do gier,muzyki i filmów. Wiem że Logitechy wytwarzają dobrej jakości dzwięk ( tych akurat nie słuchałem :?) Co do Creativa nie mam pojęcia Mam G500 i Audigy 2 ZS jestem z obu produktów naprawde zadowolony. G500 świetnie graja a w grach wprost idealnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkaZ Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Mam G500 i Audigy 2 ZS jestem z obu produktów naprawde zadowolony. G500 świetnie graja a w grach wprost idealnie :) Dzięki za wypowiedź, wcześniej byłem zdecydowany na X540 a teraz nie wiem czy G51 grają na tyle lepiej zeby dopłacać ok 330.Chociaż teoretycznie powinien być to model z wyższej półki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juziu Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 No właśnie podbno w G51 dobrze jest odzwierciedolne uczucie "surround", ale nigdzie w necie nie ma porównania do Creativów G500 czy chociażby tańszych Geniusów ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkaZ Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 właśnie odebrałem G51 Grają super-fajne soprany, niski przyjemny bas, do tego design. Czekam jeszcze na Creative Sound Blaster Audigy 2 Gold, narazie chodzą na zintegrowanej płycie MSI P35 Neo 2 fr. Zastanawiam się jaka będzie różnica dźwięku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juziu Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 A jak myślisz SkaZ, lepiej grają niż Geniusy ? Nareszcie ktoś kupił te głośniki :P Napisz coś więcej o nich, przetestuj w różnej muzyce i wogole :) (w grach napewno wypas :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...