Portal Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Witam Jak wiadomo Intel wprowadzi w tym roku nowe procesory ktore beda chodzily na FSB 800MHz - jak to ma sie do pamieci - jakie pamieci beda wtedy chodzily z tymi procesorami ? czy jest sens rozbudowy i kupienie ramu do komputera (DDR 512MB PC333) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Po pierwsze jeszcze pare dni temu pamieci DDR byly tanie jak barszcz, teraz juz niestety ida w gore, choc wciaz sa tanie. Po drugie, czy jak intel wprowadzi te procki na FSB 800 to Ty kupisz od razu takiego proca ? Ja na pewno nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 jakim cudem masz via kt400 i do tego celeron ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 jakim cudem masz via kt400 i do tego celeron ? :) 8O :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 8O Mieszanka wybuchowa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 hmmm, ciekawostka przyrodnicza ;] ale moze kolega nam to wyjasni........ a moze to jakis inzynier intela?? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 moze to jakas wersja limitowana? :) pewnie po prostu sie pomylil i ma jak ja pb400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portal Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 hmm - czy umiecie czytac tytul watka ? Jezeli interesuje was sprzet to piszcie do niego a nie nabijacie sobie posty poprzez pisanie nie na temat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 moze to jakas wersja limitowana? :) pewnie po prostu sie pomylil i ma jak ja pb400 a propos via pb400 i p4 2.4. Jakbys mogl podrzucic mi linka do pcmarka swojego (najlepiej no OC). to wynik sprzeta mojego ojca (via +2.4b): http://service.futuremark.com/compare?pcm=1165039 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...