-cobo- Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Witam serdecznie, Mam problem z myszką Razer Lachesis. Sprzęt kupiłem miesiąc temu i od razu pojawiły się problemy. Od czasu do czasu kursor odskakiwał jak przy tanich myszkach. Korzystałem ze zwykłej podkładki, więc moim zdaniem to mógł być problem. Kupiłem więc podkładkę Razer eXactMat. Przychodzę do domu i ... ... jeszcze gorzej niż poprzednio. Kursor ucieka co chwila na boki i nie da się z tego korzystać. Myszkę wysłałem do serwisu i po kilku dniach dostałem nową. Chwilę po podłączeniu okazało się, że jest ten sam problem (na podkładce Razera). Kupiłem dzisiaj zwykłą materiałową podkładkę i już jest lepiej, ale taka podkładka nie nie nadaje się na porządne granie. Stąd moje pytanie: czy ktoś korzystał z Lachesis i zna problem? Jaka podkładka pasuje do tej myszki (jeśli nie razera :/)? Co można zrobić, żeby było dobrze? Proszę o wypowiedzi praktyków, a nie teoretyków. Pozdrawiam -cobo- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Steelpad QCK - pasuje do wszstkich mszek... i na żadnej z moich, tch które miałem okazję użwać nie bło z nią problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1sz Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Na QcK też będzie skakał. To wina firmware więc poczekaj na nową wersję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zalew Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Mam go na QCK i podskakuje od czasu do czasu, strasznie to denerwuje, ale trzeba jednak zaczekać na nowy firmware, w sumie to dobrze że napisałeś bo już sie nosiłem z zakupem 4 podkładki do niej żeby tylko dobrze działała :? Powiedz może jeszcze czy masz czasami problem z kiepskim startem tej myszki, u mnie się coś takiego ostatnio pojawiło, trzeba ją odpiąć i podpiąć jeszcze raz... w innym wypadku rusza się całkiem nie w tą stronę co trzeba - kompletnie wariuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...