mak777 Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Witam! Doradźcie proszę bo ponad rok mam w plecy w tym temacie, jaką mobo brać pod DualCore 2160/2180 (które lepiej statystycznie idą 1.8 czy 2.0Ghz?), zastanawiam się nad Asus P5N-E SLI nForce650i SLI, co o niej sądzicie? Chodzi oczywiście o to żeby dało jak najlepiej pokręcić i w przyszłości może SLI ruszy... Ale to może... Więc nie musi być, kasa do max400zł, najlepiej koło 350zł. (co do kręcenia starsi użytkownicy forum pewnie pamiętają moje boje z OC i WR ;) ). Proszę o w miarę pilną odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Poszukaj Foxconna P35A. Proca IMO lepiej E2160. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griszman Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Ja z kolei polecam poczytać o MSI P35 NEO2-FR. Bardzo dobra płyta, za 350zł bez problemu kupisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 A ja polecam Abita IP35 za 379 zł w Agito ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezan Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 a jak wypada ASUS P5K-E w porównaniu z tym Abit IP35? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Abit IP35 jest tańszy. Ją właśnie bym brał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Każda z wymienionych wyżej płyt (abit/foxconn/msi) będzie jak znalazł do oc...imho kwestia tego jaką się firmę lubi ;) gdybym miał sam wybierać to wziąłbym...abita bo jeszcze żadnego dziwnym trafem nie miałem :D a procek...ostatnio sam stanąłem przed tym wyborem i padło na 2160... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezan Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 ale czy są jakieś znaczące plusy za Asusem? Wiem, że asus ma8 fazowe zasilanie a abit raczej nie.. Jest coś jeszcze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Wziołem ABITA IP-35 (musiałem wczoraj zakupić sprzęt) tylko mam problem... Do tego wziołem GEILE 2x1gb ULTRA i nie banglają z tą płytą <ściana>... Doradźcie coś proszę z oferty AREST.pl w zastępstwie bo muszę wymienić dzisiaj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Olać geile, olać ;) http://arest.pl/index.php?inc=produkt&...188&katid=3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Nie mieli, wziołem Patrioty te 800mhz - 4-4-4-12. Zobaczymy, dopiero dotarłem do domu po ciężkim dniu i instaluje wsio :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...