quarantino Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 kwota myśle że około 70zł wiadomo może może być jak będzie warto dołożyć. Oby jak najcichszy, wydajność pod socket A, siedzieć będzie na jiuhb to dużej mocy do chłodzenia nie będzie ;) bez żadnych świecidełek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damikor Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 (edytowane) IMO nie warto się pakować w chłodzenie za wartość 1/2 procka... Ja na twoim miejscu wymieniłbym grafę Ale to tylko moje zdanie Jak masz BOXowe chłodzenie i hałasuje a twoja płyta nie ma regulacji obrotów wentylatora (czyli podaje 12V) (zresztą jak większość na Socket A) to pokombinuj z podpięciem tego wentylatora do molexa @ 5V ;] Edytowane 22 Listopada 2007 przez Damikor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 IMO nie warto się pakować w chłodzenie za wartość 1/2 procka... Ja na twoim miejscu wymieniłbym grafę Ale to tylko moje zdanie Jak masz BOXowe chłodzenie i hałasuje a twoja płyta nie ma regulacji obrotów wentylatora (czyli podaje 12V) (zresztą jak większość na Socket A) to pokombinuj z podpięciem tego wentylatora do molexa @ 5V ;] Co ma piernik do wiatraka ze ty bys wymienil grafike :?: Czy to watek "Mam hajs i chce zainwestowac w bude" :?: :blink: quarantino http://allegro.pl/item272541466__zalman_cn...wy_fv_gwar.html Ale obawiam sie ze najcichszy nie bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 właśnie ja mam pentagrama takiego samego jak ten zalaman i zaczoł cooler pyrkać co bardzo denerwuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 To modduj sam wentylator - dorwij amber 92, wytnij ladnie troche i hadziaa [; Oczywiscie jesli regeneracja lozyska nic nie dala... Pozatym zastanawialem sie jeszcze nad sugestia Katany ale jakos nie widze wersji kompatybilnej z sA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...