Radek-GiereQ Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 czołem mam dylemacik, posiadam płyte jak w temacie i chce kupic antka xp1700, jest najnowszy bios, ale nierozpoznaje XP, włozylismy wersje proca z zieloną obudową z odblokowanym mnoznikiem i działa potem oczywiscie zmiana mnoznika itp. ale niemogli nam sprzedać tego tylko boxy a boxowy ma zablokowany mniznkik i jest brazowy, oczywiscie nieruszył, wina jest prawdopodobnie tego mnoznika obydwa były w technologi 0,13 mikrona. Jak rozpoznac odblokowany mnieznik ew jak to obejść aby rozpoznawał go odpowiednio i sie wogule uruchomił, malowanie pinów zestaje w ostatecznosci! Pozdrawiam :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr8-2N Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 był taki problem na forum, że abit kt7a nie rozpoznawał antka 1700+, pomógł upgrade biosu na płycie. po prostu w czasie premiery płyty nie było jeszcze antków 1700+ !!! i nie jest to wina płyty czy uszkodenia, nowszy bios rozwiązuje problem antków xx00+, daje możliwość, sądząć po mnożnikach) obsługę antka max 2000+ w wersji seryjnej i podkręcanie tych proców bo magistrala jest standardowo do chyba 150, ale penie da się przekroczyć 200 bo chipset jest porządny i ma chłodzenie. mam taki bios, najnowszy, daj maila to ci prześlę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek-GiereQ Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 oki to mój mejl rk10@wp.pl albo giereq@tenbit.pl ale ja mam bios a9 i nierozpoznaje Xpkóff jak masz cos innego to bardzo prosze ślij Pozdrawiam GiereQ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 a czy przy przy kt7raid bez a jest tak samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 a czy przy przy kt7raid bez a jest tak samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...