sieniek Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Witam chciałbym kupić komputer do 2000zł , chciałbym aby był to komputer między innymi do gier. Prosił bym bardzo pisać obok cenny towaru , bardzo dziekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 będziesz go kręcił ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieniek Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 no zabardzo nie wiem jak ale myśle że tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 E2160 - 250 zł Foxcon P35A - 350 zł 4*1GB Kingston 667 - 250 zł PowerColor X1950PRO - 400 zł WD 3200AAKS - 260 zł (ew. Seagate, dowolność) Samsung SH-203N - 100 zł Chieftec CFT-500-S12 - 230 zł (potrafi być głośnawy, ew. AmacroX AX500-PNF) CM Elite 331 - 130 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieniek Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 i na ile ten zestaw by mi wystarczył ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Jeśli musisz grać na high, to na dośc krótko, jeśli po obniżeniu detali/podkręceniu procka nie będzie tak źle ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieniek Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 dysk nie trzeba mi tak dużego 200giga wystarczy wychowalem sie na 40 :D , a co do płyty głownej dobra jest ? i czy giga ramu mi wystarczy spokojnie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ITpro Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Przecież tam jest 4* 1GB, a * oznacza razy: 4*1GB=4GB 4 razy 1GB to się równa 4GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 dysk nie trzeba mi tak dużego 200giga wystarczy wychowalem sie na 40 :D , a co do płyty głownej dobra jest ? i czy giga ramu mi wystarczy spokojnie ?RAM wyjaśnił kolega Płyta - tak, jest OK Dysk - problem w tym, że tu oszczędzasz na dysku max 100 zł i nie ma w co to ładować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieniek Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 (edytowane) ohoho po co mi 4giga ramu ? a i karta graficzna , wystarczy mi na to zeby pograc w gry które wyszły na rynek na dzień dzisiejszy ? Edytowane 22 Listopada 2007 przez sieniek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Po co ? Bo jest tani, a ramu nigdy dość grafika - tak, ale nie na high/vhigh w niektórych gierkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieniek Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 dziekuje bardzo za pomoc , zapisze sobie i lece jutro kupowac , napisze jak juz kupie dzieki a jakie chłodzenie na karte graf jeszcze zapytam :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barat Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Zostaw to co jest - jak uznasz, że należy zmienić to wtedy zmienisz chłodzenie na grafice :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Crysis już dośćna rynku jest a mało kompów sobie z nim radzi - to tak odnośnie tytułów "na dzień dzisiejszy" :) Ramu nigdy dość, true, true, a jak chodzi o dysk to powiem tak: kazałem sobie złożyć sprzęt ostatnio i jutro go odbieram... ze 160 GB dyskiem, dopłaciłbym te 200 pln i byłoby 500, ale jak to mawiają - już po ptokach ... w sumie DVD-RW załatwi braki miejsca ale zawsze to jednak trochę więcej. Różnice w cenach są takie teraz że nie opłaca się brać nic pomiędzy 160 a 500 GB ... trzeba się zastanowić do czego to będzie. Na warez idealny, dla domowych zastosowań o 300 GB za duży :twisted: btw.: za 2K to można całkiem fajny zestaw z X2 i 20" panoramixem kupić :P Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...