Skocz do zawartości
sieniek

Nowy Komputer

Rekomendowane odpowiedzi

E2160 - 250 zł

Foxcon P35A - 350 zł

4*1GB Kingston 667 - 250 zł

PowerColor X1950PRO - 400 zł

WD 3200AAKS - 260 zł (ew. Seagate, dowolność)

Samsung SH-203N - 100 zł

Chieftec CFT-500-S12 - 230 zł (potrafi być głośnawy, ew. AmacroX AX500-PNF)

CM Elite 331 - 130 zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dysk nie trzeba mi tak dużego 200giga wystarczy wychowalem sie na 40 :D , a co do płyty głownej dobra jest ? i czy giga ramu mi wystarczy spokojnie ?

RAM wyjaśnił kolega

Płyta - tak, jest OK

Dysk - problem w tym, że tu oszczędzasz na dysku max 100 zł i nie ma w co to ładować

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Crysis już dośćna rynku jest a mało kompów sobie z nim radzi - to tak odnośnie tytułów "na dzień dzisiejszy" :)

Ramu nigdy dość, true, true, a jak chodzi o dysk to powiem tak: kazałem sobie złożyć sprzęt ostatnio i jutro go odbieram... ze 160 GB dyskiem, dopłaciłbym te 200 pln i byłoby 500, ale jak to mawiają - już po ptokach ... w sumie DVD-RW załatwi braki miejsca ale zawsze to jednak trochę więcej. Różnice w cenach są takie teraz że nie opłaca się brać nic pomiędzy 160 a 500 GB ... trzeba się zastanowić do czego to będzie. Na warez idealny, dla domowych zastosowań o 300 GB za duży :twisted:

btw.: za 2K to można całkiem fajny zestaw z X2 i 20" panoramixem kupić :P

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi