Ctrl Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Witam, jestem nowy na forum i mam jedno ważne pytanie. Mianowicie jak zmienić ekran powitalny w systemie WINDOWS XP ? Chodzi mi o to że jak uruchamiamy komputer to pojawia nam się ekran powitalny ( WINDOWS XP oraz pasek ładowania do systemu ). Jak zmienić żeby zamiast tego ciemnego ekranu z paskiem ładowania był innu ustawiony przezemnie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 he, pamiętam ze kiedyś to sam zmieniałem grzebiąc w jakimś pliku i podmieniając bitmapy. Albo mi się zdaje albo są do tego nawet programy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Z programow np. BootSkin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszko Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Dobry jest też program Tune Up Utilities 2007. Wiele przydatnych narzędzi i między innymi zmiana wyglądu ekranu powitalnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...