Maska19 Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Mój problem polega na tym że ciężko mi sie instaluje winidows 98/xp . Jak sie zainstaluje Win 98 to potem komputer sie pierdzieli a jak zainstaluje WinXP za którymś razem z koleji to przy uruchamianiu sie systemu resetuje sie pare razy i sie <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span></span> nie wiem co mam robić z tym zmienić biosa?? Płyta jest nowa ma 2 mieśące i nie wiem co robić zmieniałem już wsztstko Ramy,procka,karte graficzną,niewiem co z nią sie dzieje pomocy!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 Nie to forum. Przedtem było dobrze czy od początku masz takie jaja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maska19 Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 od począdku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 No to leć do serwisu i powiedz w czym problem. Masz chyba gwarancję na nią? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...