saski Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 (edytowane) Witam, tak się składa, że zarobiłem i odłożyłem trochę pieniędzy (jakieś 4000zł na zbyciu) i zamierzam kupić laptopa (głównie dlatego, że łatwiej się go przewozi). Generalnie nie chodzi mi o byle notebook'a z dzieloną grafiką, ale o coś z mocną kartą graficzną. Było by dobrze, gdyby pociągnał w miarę przyzwoicie takie gry jak : Supreme Commander, ArmA, CSS . Z moich dotychczasowych poszukiwań wyłonił się : Czy może ktoś doradzić mi w tym temacie ? edit: zapomniałem dodać, zależałoby mi również żeby dało sie na nim w miarę szybko pracować z programami graficznymi... (ps .... teraz dopiero zauważyłem, że nie ten dział ... proszę o przeniesienie ) Edytowane 22 Listopada 2007 przez saski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaCuCh Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 (edytowane) Link nie działa. http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=60 Edytowane 22 Listopada 2007 przez kaCuCh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 cholera, żebym trafił na taką aukcję to brałbym nawet zamiast mojego della.. osiągi śwetne w tej cenie!! aż dziwne że nie było ofert kupna.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Link nie działa. http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=60 http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=84 To prędzej niż tamto <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCat Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 w cenie tego asusa możesz znaleźć hp lub toshe z t7250, 1gb ramu i gma x3100 więc ten lapek to kusząca propozycja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saski Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 ewentualnie myślę jeszcze nad : tym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCat Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 czytałem kiedyś recenzję tego FL90 i był tam chwalony, aczkolwiek sam nie wiem czy zdecydowałbym się na kadłubek, nawet taki. Napewno jest wypas i ma dobry osprzęt. Poczukaj w google jakichs recenzji jak to się sprawuje i jak wygląda serwis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dazon Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 ewentualnie myślę jeszcze nad : tym z tym że to kadłubek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 FL90 - jestem szczesliwym posiadaczem wiec w razie pytan zapraszam na priv ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...