OZON Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 czy są dostępne sterowniki dla GForce'ów dla tego systemu? bo na oficjalnej stronie ich brak/nie mogę znależć 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OZON Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 no dobra już znalazłem musieli wszdzić w ciągu kilku ostatnich dni, bo w piątek ich nie było :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oort Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 ja wiem?, stery do gf'ow pod linuxa sa mniej wiecej odkad te karty pojawily sie na rynku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...