Skocz do zawartości
Gość CBZ

Wiejski Tuning

Rekomendowane odpowiedzi

Wiejski tuning made in Koszalin (wg mnie największa wylęgarnia tego typu okazów, na każdym kroku jakiś kwiatek) ... bez urazy dla mieszkańców tego miasteczka.

Tarpan, z mordką uśmiechniętego królika bugsa :D

Dołączona grafika

Stół pingpongowy

Dołączona grafika

Ten już nie taki zły, choć bad look w dostawczaku i wlot powietrza to lekkie przegięcie ;)

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiejski tuning made in Koszalin (wg mnie największa wylęgarnia tego typu okazów, na każdym kroku jakiś kwiatek) ... bez urazy dla mieszkańców tego miasteczka.

z czego wywodzisz ze to "wylegarnia" i ze "na kazdym kroku jakis kwiatek"? ^_^ wizytujesz duza liczbe polskich miast by wyciagac taki wniosek? jako pochadzacy z tych rejonow przynaje, ze jest tego troche, ale bez przesady. jakby dobrze popatrzec chocby na allegro po blachach ciezko trafic cos z Koszalina/okolic. mysle, ze inne miasto mogloby nosic to zaszczytne miano :wink:

edit: choc przyznaje, ze jak kwiatki sa, to niepowtarzalne B-)

edit2: ten "tarpan" to nie z Koszalina raczej. stawiam na grupe kaskaderow, chyba czeska, bawiaca jakis czas temu w mielnie;D wiec koszalinski jest tylko leon, ktory jest tez softcorowy. i nie wiem czy nie jest solidnie uturbiony o ile nie myle go z innym. co nie zmienia faktu, ze wyglada niefajnie.

Edytowane przez Mumin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oo booozeee.... to wyglada jak jakas chinska podrobka ze swiatlami od peugota 407... chodz wnetrze jest ladnie zrobione... i to radio noname za 400 zl z allegro... po prostu wypas...

Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym sie tego porsche tak nie czepial, w srodku skory od java car design, radio mozna wymienic jesli komus sie nie podoba, z zewnatrz kwestia gustu, ale wykonanie nie stoi chyba na niskim poziomie, przynajmniej nie polozyl blachy z budowy zamiast dywanikow, nie wstawil kierownicy momo itp. no, jeddyne co to te lusterka chyba m3 sa a to juz blad, kolory i stylistyka moga sie nie podobac ale do wiejskiego to mu troche daleko, mam tylko nadzieje ze ten wlew paliwa nie kosztowal 3zl w tesco ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba nie oglądamy tego samego samochodu

o ile wnętrze tu się zgodzę ok to kit ma założony jak z tych chińskich latających samochodów, przedni odśnieżacz masakra tył lepiej prezentowałby się na kalibrze i pominąłem fakt że to klasyk porsche i tego się nie kituje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak jak pisalem, nie oceniam auta pod wzgledem tego czy mi sie podoba czy nie, de facto nie podoba mi sie, ale pod wzgledem jakosci wykonania, ktore ze zdjec nie jest zle, no i nie ma pseudo tuningowych gadzetow ze sklepu wszystko za 5zl ewentualnie hipermarketow jakie posiada wiekszosc golfow/calibr i co tam sie u nas jeszcze tjuninguje, no poza lusterkami m3 , fakt moge sie mylic, ale ja nie oceniam go zle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OMFG, co on zrobil temu prosiakowi. Mozg sie lasuje. Tuning rodem z gta3 :D Wiekszosc porszakow jest na tyle piekna ze tuning powinien sie ograniczac do ladnych felg i ewentualnie lekko przyciemnionych szyb. Moze i wykonanie wyglada ok (nic nie wisi na jednej srubce) ale i tak imo wyglada to tragicznie. Jak porsche to tylko w "stocku" albo od Gemballi ;)

Edytowane przez CarsonPoland

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak jak pisalem, nie oceniam auta pod wzgledem tego czy mi sie podoba czy nie, de facto nie podoba mi sie, ale pod wzgledem jakosci wykonania, ktore ze zdjec nie jest zle, no i nie ma pseudo tuningowych gadzetow ze sklepu wszystko za 5zl ewentualnie hipermarketow jakie posiada wiekszosc golfow/calibr i co tam sie u nas jeszcze tjuninguje, no poza lusterkami m3 , fakt moge sie mylic, ale ja nie oceniam go zle

Te glosniki w drzwiach sa po prostu urocze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

już po aukcji :] jeszcze mały koment o skórach od java cd -> imo ssą, każde wnętrze od nich wydaje mi się sztuczne - bo chyba takie są skóry,, łatwie porównanie - foto aukcja i wnętrze oryginalne z któregoś postu,, różnicę w jakości widać na fotce o rozdzielczości z ekranu zegarka timex ;]

eot ;)

calibera ma 2 zera ... :]

lexus ass and wrong way flejm edition,, w przeciwieństwie do porszka ona nie jest jedyna :]]

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6025379

nie mogę,, wpisałem "tuningu" w allegro jedna strona dwie sztuki :P też ma 2 zera

http://moto.allegro.pl/item421167939_okazj...dohc_150km.html

właściciel na pewno dresy kupuje na bazarku,,

ja p

http://moto.allegro.pl/item413326731_opel_..._gaz.html#photo

Edytowane przez forest kila zbila

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi