costi Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Ten focus mi sie nawet podoba... Smieszne w tej aukcji jest zasloniecie rejestracji tylko na 1/3 zdjec :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 (edytowane) ten focus jest na allegro od dlugiego czasu,chyba nikt nie chce ;) co do malucha, sztywnosc nadwozia w tej chwili jest chyba zerowa, czyli galaretka na czterech kolkach :) Edytowane 3 Sierpnia 2008 przez siwy05 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Ale co to za focus jak nie ma obracanego znaczka z przodu.. :ph34r: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martian1 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 (edytowane) Temu focusowi gdyby zdjac naklejki, wstawic maske bez tych bedluków i zmienic fele bylby spoczko :) Edytowane 3 Sierpnia 2008 przez martian1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 odleci czy się rozleci ?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastekk Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 słabe te wasze wozy... http://moto.allegro.pl/item407593039_mitsu...ny_tuning_.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 słabe te wasze wozy... http://moto.allegro.pl/item407593039_mitsu...ny_tuning_.html kurde wygrałeś, to jest naprwde wiejski tuning (sądzac po zabudowaniach) :lol2: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 (edytowane) Szkoda, że koła zostawił okrągłe :lol: Edytowane 9 Sierpnia 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 ta profesjonalna niemiecka firma to chyba u wujka zdziska w szopie/ wszystkie spojlery metalowe :) no tak teraz wazy o 200kg wiecej i niezbyt sie rozpedza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 http://moto.allegro.pl/item413040940_vw_golf_iii_unikat.html Błeeech :? Te drzwi a'la Lambo brzydko wyglądają w tym autku IMO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Wiejski tuning made in Koszalin (wg mnie największa wylęgarnia tego typu okazów, na każdym kroku jakiś kwiatek) ... bez urazy dla mieszkańców tego miasteczka. Tarpan, z mordką uśmiechniętego królika bugsa :D Stół pingpongowy Ten już nie taki zły, choć bad look w dostawczaku i wlot powietrza to lekkie przegięcie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 ten transporter nie wyglada tak tragicznie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 mnie zastanawia jedno, po cholerę im te spojlery :D, przecież to dopiero ma jakiś sens przy naprawdę mocnych silnikach a nie 1,4 benzyna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 (edytowane) Wiejski tuning made in Koszalin (wg mnie największa wylęgarnia tego typu okazów, na każdym kroku jakiś kwiatek) ... bez urazy dla mieszkańców tego miasteczka. z czego wywodzisz ze to "wylegarnia" i ze "na kazdym kroku jakis kwiatek"? ^_^ wizytujesz duza liczbe polskich miast by wyciagac taki wniosek? jako pochadzacy z tych rejonow przynaje, ze jest tego troche, ale bez przesady. jakby dobrze popatrzec chocby na allegro po blachach ciezko trafic cos z Koszalina/okolic. mysle, ze inne miasto mogloby nosic to zaszczytne miano :wink: edit: choc przyznaje, ze jak kwiatki sa, to niepowtarzalne B-) edit2: ten "tarpan" to nie z Koszalina raczej. stawiam na grupe kaskaderow, chyba czeska, bawiaca jakis czas temu w mielnie;D wiec koszalinski jest tylko leon, ktory jest tez softcorowy. i nie wiem czy nie jest solidnie uturbiony o ile nie myle go z innym. co nie zmienia faktu, ze wyglada niefajnie. Edytowane 16 Sierpnia 2008 przez Mumin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 http://allegro.pl/item412371996_porsche_92...a_swiecie_.html WOW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 (edytowane) oo booozeee.... to wyglada jak jakas chinska podrobka ze swiatlami od peugota 407... chodz wnetrze jest ladnie zrobione... i to radio noname za 400 zl z allegro... po prostu wypas... Edytowane 17 Sierpnia 2008 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Ostatnio orientowałem się w cenach Purchawek i też na niego trafiłem. Tragedione... Inna sprawa, że za raczej starawe Porsche trzeba dać wciąz 70kpln :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Neo_x --> radio Blaupunkta widze :) W kazdym razie z zewnatrz tragedia, w srodku malina... moze go dwie osoby robily? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 ja bym sie tego porsche tak nie czepial, w srodku skory od java car design, radio mozna wymienic jesli komus sie nie podoba, z zewnatrz kwestia gustu, ale wykonanie nie stoi chyba na niskim poziomie, przynajmniej nie polozyl blachy z budowy zamiast dywanikow, nie wstawil kierownicy momo itp. no, jeddyne co to te lusterka chyba m3 sa a to juz blad, kolory i stylistyka moga sie nie podobac ale do wiejskiego to mu troche daleko, mam tylko nadzieje ze ten wlew paliwa nie kosztowal 3zl w tesco ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 chyba nie oglądamy tego samego samochodu o ile wnętrze tu się zgodzę ok to kit ma założony jak z tych chińskich latających samochodów, przedni odśnieżacz masakra tył lepiej prezentowałby się na kalibrze i pominąłem fakt że to klasyk porsche i tego się nie kituje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Duzo psuja te wielkie swiatla i przedluzony przod. Gdyby to wszystko bylo ciut inaczej zrobione, nie mialbym sie do czego przyczepic, a tak na sile ze staruszka ktos chcial zrobic gt2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 tak jak pisalem, nie oceniam auta pod wzgledem tego czy mi sie podoba czy nie, de facto nie podoba mi sie, ale pod wzgledem jakosci wykonania, ktore ze zdjec nie jest zle, no i nie ma pseudo tuningowych gadzetow ze sklepu wszystko za 5zl ewentualnie hipermarketow jakie posiada wiekszosc golfow/calibr i co tam sie u nas jeszcze tjuninguje, no poza lusterkami m3 , fakt moge sie mylic, ale ja nie oceniam go zle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 (edytowane) OMFG, co on zrobil temu prosiakowi. Mozg sie lasuje. Tuning rodem z gta3 :D Wiekszosc porszakow jest na tyle piekna ze tuning powinien sie ograniczac do ladnych felg i ewentualnie lekko przyciemnionych szyb. Moze i wykonanie wyglada ok (nic nie wisi na jednej srubce) ale i tak imo wyglada to tragicznie. Jak porsche to tylko w "stocku" albo od Gemballi ;) Edytowane 17 Sierpnia 2008 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 skaleczył ;/ artystą nie jestem ale "dupka na gładko" chyba by bardziej pasowala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 oj sory z radiem gafe strzelilem.... nie przyjrzalem sie i wydawalo mi sie ze to wlasnie tania podrobka z allegro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 tak jak pisalem, nie oceniam auta pod wzgledem tego czy mi sie podoba czy nie, de facto nie podoba mi sie, ale pod wzgledem jakosci wykonania, ktore ze zdjec nie jest zle, no i nie ma pseudo tuningowych gadzetow ze sklepu wszystko za 5zl ewentualnie hipermarketow jakie posiada wiekszosc golfow/calibr i co tam sie u nas jeszcze tjuninguje, no poza lusterkami m3 , fakt moge sie mylic, ale ja nie oceniam go zleTe glosniki w drzwiach sa po prostu urocze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 W oryginale chyba takie tez sa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 To prosie z difoltu jest okropne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 W oryginale chyba takie tez sa ;] owszem, nie wiem co chcecie od tych glosnikow ;) oryginal http://static.howstuffworks.com/gif/porsche-928-103-5-39.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 (edytowane) już po aukcji :] jeszcze mały koment o skórach od java cd -> imo ssą, każde wnętrze od nich wydaje mi się sztuczne - bo chyba takie są skóry,, łatwie porównanie - foto aukcja i wnętrze oryginalne z któregoś postu,, różnicę w jakości widać na fotce o rozdzielczości z ekranu zegarka timex ;] eot ;) calibera ma 2 zera ... :] lexus ass and wrong way flejm edition,, w przeciwieństwie do porszka ona nie jest jedyna :]] http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6025379 nie mogę,, wpisałem "tuningu" w allegro jedna strona dwie sztuki :P też ma 2 zera http://moto.allegro.pl/item421167939_okazj...dohc_150km.html właściciel na pewno dresy kupuje na bazarku,, ja p http://moto.allegro.pl/item413326731_opel_..._gaz.html#photo Edytowane 19 Sierpnia 2008 przez forest kila zbila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...