PUNISHER Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 (edytowane) calibera ma 2 zera ... :] Taaa.... Cali mam, Opla mam gazzzz potrafię zatankować sobie sam... d.upy wyrywam, jeżdżę na disco, jedna d.upa zaprosiła mnie do Gnojewa na ognisko... :-) Edytowane 19 Sierpnia 2008 przez PUNISHER Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 http://www.autokrata.pl/ogien/4615/najostr...y_prius_swiata/ cale 1.5 litra z elektrycznym... nie bardzo wiem co to ma reprezentowac... wyglada jak pomaranczowa toaleta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awq Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Czerwony klakier :twisted2: :twisted2: :twisted2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 szkoda ze nie policzyl zuzytej izolacji na przednich kloszach :) tuning przekroczyl wartosc wozu...niezle :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 (edytowane) http://moto.allegro.pl/item426891417_tunin...po_tuningu.html edit: popiepszyły mi sie linki :P Edytowane 3 Września 2008 przez bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 nie bardzo rozumiem ten dowcip..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 Czerwony klakier :twisted2: :twisted2: :twisted2: o Boże to gdzieś z moich okolic bo rejestracja KWA... masakra :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 (edytowane) http://moto.allegro.pl/item426891417_tunin...po_tuningu.html edit: popiepszyły mi sie linki :P I co w tym wiejskiego? Bo nie łapie :unsure: Oprócz przedniego zderzaka, wozik się fajnie prezentuje. Edytowane 3 Września 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 chyba to ze jest w dziale subaru... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 I co w tym wiejskiego? Bo nie łapie :unsure: Oprócz przedniego zderzaka, wozik się fajnie prezentuje. no nie powiem jeszcze bym to przezyl chyba :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plasma Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 I co w tym wiejskiego? Bo nie łapie :unsure: Oprócz przedniego zderzaka, wozik się fajnie prezentuje. Wiejskie jest to, że: - jest "szybkiego i wściekłego koloru" - jest w dziale Subaru Impreza - ma spoiler od kultowego samochodu rajdowego a ma silnik 1.6 - ma niepotrzebne wloty w przednim zderzaku - ma niepotrzebne wyloty w tylnym zderzaku - tylny zderzak jest pod wydech po obu stronach auta, a rury są tylko po jednej (czyli po prostu zderzak nie pasuje do auta) - maska jest innego koloru niż błotniki (ma udawać karbonową czy co?) - właściciel chce za ten samochód który jest "prawie Imprezą" tyle ile kosztuje prawdziwa Impreza z silnikiem 2.0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 ostatnio widzialem w gdansku LKe w Smarcie :o szkoda ze nie mialem aparatu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plasma Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 (edytowane) ostatnio widzialem w gdansku LKe w Smarcie :o szkoda ze nie mialem aparatu :blink: dziwne, przecież Smart występuje tylko z sekwencyjnymi lub automatycznymi skrzyniami biegów - ktoś kto miał kurs na takim aucie będzie miał kłopoty z manualną skrzynią na egzaminie. No chyba że masz na myśli Roadstera albo FourFour - nie wiem jakie tam są skrzynie. W Warszawie jeżdżą Smarty obklejone znaczkami "L" ale prowadzą je instruktorzy którzy jeżdżą za kursantami na kat A. Edytowane 6 Września 2008 przez Plasma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 (edytowane) :blink: dziwne, przecież Smart występuje tylko z sekwencyjnymi lub automatycznymi skrzyniami biegów - ktoś kto miał kurs na takim aucie będzie miał kłopoty z manualną skrzynią na egzaminie. No chyba że masz na myśli Roadstera albo FourFour - nie wiem jakie tam są skrzynie. W Warszawie jeżdżą Smarty obklejone znaczkami "L" ale prowadzą je instruktorzy którzy jeżdżą za kursantami na kat A. dokladnie taki nie chodzi juz nawet o skrzynie, ale wyobrazcie sobie parkowanie albo rekaw w takim aucie :) Edytowane 7 Września 2008 przez chojrakrock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 (edytowane) ostatnio widzialem w gdansku LKe w Smarcie :o szkoda ze nie mialem aparatuu mnie pod domem niebieski maluch z elka jezdzi bardzo czesto :lol: a i new beetle widuje ... ostatnio takze jakiegos SUV-a :) Edytowane 6 Września 2008 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6205644 lol ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 u mnie pod domem niebieski maluch z elka jezdzi bardzo czesto :lol: a i new beetle widuje ... ostatnio takze jakiegos SUV-a :) new beetla tez widzialem :D i raz seata alhambre ;] http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6205644 lol ;D jakbym zobaczel to od tylu na drodze w zyciu bym nie powiedzial ze to meras......boze jak mozna tak zbeszczescic auto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 (edytowane) Nie wiem czy podpada, ale wydaje mi się, że tak. Oto jak ktoś skrzywdził Punto II Obok jak na złość właściwe światła. Jakość foty słaba, gdyż była robiona niemal w biegu. Czy sądząc po wściekłej żółtej barwie to jest sporting? Edytowane 11 Września 2008 przez Konar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2008 pewnie 1.1 fire sporting ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2008 A w środku doda robi l... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 Takie cudo, nie moglo zostac niezauwazone: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eyah Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 Ktoś skrzywdził takie ładne auto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 jakby ktoś miał wątpliwości ;) szkoda że na skody nie przyklejają vw na dacie reanult a na ferrari fiat :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw1ssst Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Patrzcie co ostatnio spotkałem :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RCrack Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Patrzcie co ostatnio spotkałem :lol2: Nic nie widać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nosweratu Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Nic nie widać... widać jak klikniesz na :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 To i ja trafiłem niedawno na ciekawy okaz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 Tak, Tychy, Aneta. Jej bmw było już chyba wszędzie :-D Ale jak ona mówi - dobrze na zlotach się sprawdza jako stolik barowy ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martian1 Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 (edytowane) Tuingo Pauer: http://www.moto.allegro.pl/item439373914_r...ngo_tuning.html - Tradycyjnie przerost formy nad trescia. Najlepsze wnetrze (teraz wyglada jak wozek widlowy hehe) i wyglad od tylu :D. Jednakze wielkiej tragedii nie ma... ;) Pozdro Mateusz PS. Widze, ze cala strona tematu posszzzla. Chyba kogos urazily te kobiece czesc ciala. ;) Edytowane 21 Września 2008 przez martian1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...