siwy05 Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 (edytowane) no i nawet ma "body kid'a" on board :) ps.wole wózek widłowy przynajmniej gumy można palić :) Edytowane 22 Września 2008 przez siwy05 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martian1 Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 no i nawet ma "body kid'a" on board :) ps.wole wózek widłowy przynajmniej gumy można palić :) A mozna :). Ja wlasnie skonczylem darmowy kurs na wozeczki widlowe sponsorowany przez UE :) - sie dzialo hehehe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 http://moto.allegro.pl/item436608414_honda..._polsce_ff.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 http://moto.allegro.pl/item436608414_honda..._polsce_ff.htmlAle szpas !! Cały czas sądzę, że koleś se jaja robi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 (edytowane) trochę chyba przesadzacie ja bym to nazwał "nie do końca udanym tuningiem" szczególnie środek jest paskudny (chyba im chęci opadły) no i przód tekst żeby przyjechać z laweta po samochód bo ma niskie zawieszenie jest śmieszny ? po co mi samochód który trzeba wozić na lawecie pod żadną "wiejska" imprezę nie podjadę .... trzeba przyznać że włożyli w to auto dużo pracy ale coś im nie wyszło...... Edytowane 25 Września 2008 przez termit_tm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 Ładny kiedyś był. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6201146 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 A mozna :). Ja wlasnie skonczylem darmowy kurs na wozeczki widlowe sponsorowany przez UE :) - sie dzialo hehehe...sie wie, a baczki to czysta poezja, tylko w glowie sie pozniej kreci :lol2: wystarczy troche nudy w pracy i jeden wozek a zabawa lepsza niz z pseudo sportowymi wozidlami ;) szkoda ze jeszcze nie widzialem tuningowanego wozka widlowego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 sie wie, a baczki to czysta poezja, tylko w glowie sie pozniej kreci :lol2: wystarczy troche nudy w pracy i jeden wozek a zabawa lepsza niz z pseudo sportowymi wozidlami ;) szkoda ze jeszcze nie widzialem tuningowanego wozka widlowegoA podjedź pod ścianę, zaprzyj się widłami i wciśnij gaz :D Dużo pachnącego dymu i nie trzeba się martwić że opona się zniszczy (mowa o pełnym ogumieniu) Co do tej Acury to trochę jej szkoda takie fajne auto ;/ I te drzwi ala Delorian :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 http://allegro.pl/item439625891_volkswagen...sel_tuning.html Yeaaaahhhhh ah ten tyl.... musze miec to auto, moze zamieni sie na Vipera 770 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciaty Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 akurat czarny mat fajna sprawa ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 http://allegro.pl/item439625891_volkswagen...sel_tuning.html Yeaaaahhhhh ah ten tyl.... musze miec to auto, moze zamieni sie na Vipera 770 klatka rlz :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 zglupialem przy tym golfie ;) ze jak? ze kto? ze co? jedynie ten czarny mat ujdzie :) A podjedź pod ścianę, zaprzyj się widłami i wciśnij gaz Dużo pachnącego dymu i nie trzeba się martwić że opona się zniszczy (mowa o pełnym ogumieniu)no tego to jeszcze nie probowalem ale robilismy wyscigi, start na mokrym pod gorke i kto dluzej bedzie palil laczki :) ewentualnie kto pierwszy wymieknie od baczkow, najlepszy byl koles, ktory jezdzil spychaczem volvo takim dwudziestoparo tonowym klockiem, jego praca polegala na wjechaniu z jak najwiekszym impetem w gore zboza, widok takiego czegos niemal w powietrzu bezcenny no i koles wiecznie zadowolony chodzil :) to taki maly offtop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafi15 Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2008 Wiesz... nie chce mi się komentować głupich emaili i podtekstów - z forum na którym większośc użytkowników to galeria kolesi z 14mm szkłami na nosie wetknietymi w swoje ukochane komputerki i grających w jeszcze bardziej powalone gry tylu CS . Lata mi ich opinia w okolicach mojego tyłka .... Jak Ci się nie podoba ten samochód, to nie wchodź na tę aukcję i tyle ... nie bedziesz miał problemu żadnego .. Powiem Ci dla wiadomości Twojej i Twoich kolegów z forum, że samochód ten został wybrany w 2003 roku przez większą ilość firm tuningowych jako najlepszy eksponat do prezentacji ich produktów na targach i stał dwa dni na gali tuningu oblepiony nazwami jednych z większych firm tuningowych w Polsce. Więc uznajmy, że w takim układzie w wiekszości firm prezesami są wieśniaki.. a wiekszość firm lubi się oblepiać naklejami po wiejskich samochodach. .....a wy elita polskiej komputeryzacji z miasta powinniscie zająć ich miejsca .. bo przecież kompletnie się nie znają fachowcy od aut na tuningu ... Jak dla mnie możesz podzielić sie opinią na ten temat ze swoimi kolegami .... oto co napisal koles na maila w ktorym napisalem ze ma wlasna rubryke tutaj i ze ma wiesniackie auto i co go sklonilo do zrobienia tego:P:P zbulwersowal sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciaty Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2008 ojej! ciekawe co za firma wystawila ta fure ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafi15 Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2008 ojej! ciekawe co za firma wystawila ta fure ;] tez sie zastanawiam:D aha no chyba kazdy zczail ze chodzi o ta zielona acure z allegro:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2008 Gdzie tam są nazwy tych firm tuningowych? Ja widzę naklejki z nazwami producentów części, ale to każdy może sobie nalepić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 tez sie zastanawiam:D aha no chyba kazdy zczail ze chodzi o ta zielona acure z allegro:) ha to ja wybralem ten eksponat :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 http://otomoto.pl/trabant-601-wyjatkowy-C6321960.html Tęczowyyy trabancik ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 http://moto.allegro.pl/item451357291_porsc...na_swiecie.html Biedne porsche ze światłami od peugeota... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 http://moto.allegro.pl/item451357291_porsc...na_swiecie.html Biedne porsche ze światłami od peugeota... potanialo od pojawienia sie tu w sierpniu http://allegro.pl/item412371996_porsche_92...a_swiecie_.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciaty Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 pare razy jeszcze sie tutaj pojawi i do 30k zejdziemy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 http://www.aukro.cz/item448882616_drzitelk...koda_fabia.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 http://www.aukro.cz/item448882616_drzitelk...koda_fabia.htmllol widac ze ktos sie niezle postaral :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 (edytowane) http://www.aukro.cz/item448882616_drzitelk...koda_fabia.htmlCo tu wiejskiego? Niektórzy to chyba nie łapią idei tego tematu. Samochody z pimp my ride też są dla ciebie wiejsko tuningowane? :blink: Edytowane 5 Października 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 Samochody z "Pimp my ride" są, powiedzmy, specyficzne :> Choć ten tutaj spełnia wymogi programu - masa świecidełek, ładny lakier, felgi bling bling i nawet palcem nie ruszone przy kwestiach mechanicznych w silniku - pełne 1.4 litra nieokiełznanej, rwącej asfalt mocy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 (edytowane) Są specyficzne, na maksa efekciarskie i odpustowe. Ale raczej trudno porównać tą fabię z jakąś niewykrywalną dla radaru calibrą (znaczy uberkanciastą), albo czarnym golfem, który ma z tyłu drewnianą klatkę. Ja wiem, że to kwestia gustu... Ale jeszcze trochę, a ktoś wrzuci tu cosworth'a z tekstem "ale ma wieśniacki spoiler" ;] I żeby nie było, nie jestem miłośnikiem wizualnego (wolę malucha z silnikiem ferrari niż ferrari z silnikiem malucha) ;] Edytowane 6 Października 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 koles na lakierowanie tej skody wydal pewnie wiecej niz 10 naszych tjuningowcow razem wzietych na swoje auta do tego widac ze staral sie, co do pimp my ride, musicie tez zauwazyc ze wiekszosc odcinkow to ameryka, a tamtejszy styl jest zupelnie odmienny od europejskiego i generalnie ciezko w usa spotkac auto z silnikiem 1.4l no poza priusem bo on chyba ma taki w zestawie z elektrycznym, u nich malolitrazowe silniki to 2-2.5l, nie zebym byl zwolennikiem tuningu 1.4l ale tutaj auto raczej nie do scigania @leborg: ja podobnie, mina kierowcy takiej calibry czy golfa bezcenna jak go taki maluch na swiatlach zostawi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciaty Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 i co z tego, ze ta fabiczka ma 1.4 pod maska? wyglada fajnie, nie znaczy ze musi zapieprzac spod swiatel i rwac asfalt na kazdym biegu ;) niektorzy czerpia radosc lansujac sie przy predkosci 30-40km/h :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 A tu jest polska i ogólnie mało jest ludzi z sercem do odpustu optycznego. Skodka cóż za włożoną pracę restekpa ale no właśnie,, lans przy 40kmh i pewnie 15s do sety żeby to wszystko ładne rozpędzić,,, niby nie jest wiejska bo obcieka pieniążkami,, tak to w skrócie wygląda. Czy się komuś podoba ?? Pewnie tak,, ja bym do tego nie wsiadł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 http://moto.allegro.pl/item451357291_porsc...na_swiecie.html Biedne porsche ze światłami od peugeota... Co Wy chcecie od tego Porsche? Jak dla mnie bardzo fajnie zrobione autko, moze poza glosnikami w drzwiach (choc podobno oryginalnie tez takie byly, jak mi tu ktos napisal). Niedlugo beda tu smiechy ze wszystkiego, co nie jest seria... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...