Skocz do zawartości
Gość CBZ

Wiejski Tuning

Rekomendowane odpowiedzi

Ludzie dają więcej za reanimowane po raz siódmy Gulfy w tym wieku, więc bez nadmiernego entuzjazmu proszę :>

Ale fakt, przesadził z wyceną tego mini batmobilu. Swap na nowy silnik 1.2 16V to około 5~6 tysięcy z robocizną, być może te różne wieśniackie akcesoria podbiły koszty. I tak bym tyle nie dał, zwłaszcza że na felgach 16" toto pewnie nie chce skręcać, lampy z tyłu są obciachowe, a przez podziurawioną maskę wpada do środka woda, śnieg i ptasie fekalia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jedno i 2gie lustra od m3 ciekawe czy trik z lusterkami działa tez w 2ga stronę czy właściciele bmw montują lusterka od gulfa3 i calibry? ;P

http://www.allegro.pl/item496772367_daewoo...ima_tuning.html fajnie pomalowany ale ten plug z przodu odpada

Edytowane przez kvazi555

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wiem, czy to taki wiejski tuning... samochod ewidentnie robiony na "fast & furious", stad tyle swiatelek, ale jest to zriobione IMHO konsekwentnie i starannie (ok, przelaczniki na konsoli srodkowej mogli rowno zamocowac) i na wozie, ktory sie w miare do tego nadaje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ten lanos jest naprawde nie brzydki... gdyby nie ta maska nachodzaca na swiatla z nosem.... z lekka za duzy "plug" to byl by naprawde nie glupi... co do calibry sie zgadzam w pelni z casti-m... podchodzi to pod japonski tuning...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem ta Calibra to właśnie kwintesencja wiejskiego tuningu. Jedyne w niej fajne to to... ze byla kiedys Calibra z fajnym silnikiem. Dlaczego na nie:

- ponadczasowy samochod zamienony w niewiadomo wyscigowe "coś"

- malowanie rodem z kreskówek, ładne soczyste kolory i okragle ksztalty, polaczone z jakims drutem kolczastym na masce i pajeczyna z tylu

- spiderman na tylnich szybach

- pług z przodu

- łaczenie przedniej szyby z dachem... co to ma w ogole byc?

- swieci sie jak... no wiecie jak co :D

- akcesora w srodku, przelaczniki, gumowe dywaniki udajace blache etc

- dolna czesc tylniego zderzaka ;)

Napewno to nie ma nic wspolnego z japonskim tuningiem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w obecnych czasach najlepiej tuningowana calibra to ta seryjna :lol:

Ja bym TAKĄ calibre bardzo chciał miec i przenigdy bym sie nie wstydzil nia jezdzic http://moto.allegro.pl/item494564653_opel_...rbo_260_km.html ;) Byle nie za takie pieniadze :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.allegro.pl/item496772367_daewoo...ima_tuning.html fajnie pomalowany ale ten plug z przodu odpada

Sprzedam mój samochodzik tj. Daewoo Lanos silnik 1,5 16v.Samochód jest zarejestrowany jako ciężarowy, VAN z kratką, czyli 4 osobowy.

Nie jestem na bieżąco - jeszcze się naród wygłupia w te kratki? Coś to daje? Oprócz tego, że ziemniaki nie obijają głowy, jak się je przewozi? :>

Parę lat temu pomagało to wychędożyć Urząd Skarbowy o VAT, a jak jest teraz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

może jestem nienormalny i mnie pojedziecie ale wydaje mi się że wnętrze w tej polówce ma jakiś swój styl (który mi się nie do końca podobna) i gościu ładnie się namęczył przy tym

wygląd zewnętrzny bez komentarza :wink:

http://www.allegro.pl/item503883334_vw_pol...tuning_97r.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahh ten wspaniały wlot do chłodzenia...akumulatora? :lol: Plus spojler który dociska ten kosmiczny wehikuł przy prędkościach ponad 300km/h do których rozpędza go 60konny diesel :lol: Wpadł już ktoś na to, czym sie kieruja własciciele aut przedstawionych w tym topicu? ; /

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi