zielak_18 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 To jest tłumik od motoru :mur: jak wynika z opisu aukcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 To jest tłumik od motoru :mur: jak wynika z opisu aukcji.szczerze jestem ciekaw jak to brzmi... tlumik z wysokoobrotowego silnika zalozony na silnik niskoobrotowy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 'pyrpyrpyrpyr'? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 To jest tłumik od motoru :mur: jak wynika z opisu aukcji.dlatgo mowie ze tlumik ale nie w aucie :P :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eyah Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 http://moto.allegro.pl/item543928346_bmw_d..._zapraszam.html "posiada spojler z pżodu" !!!!!!!1111oneone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 http://moto.allegro.pl/item543928346_bmw_d..._zapraszam.html "posiada spojler z pżodu" !!!!!!!1111oneone "- O k...wa - powiedział Yarpen Zigrin." Pan ma awersję do "rz" - wszędzie wali "ż", nawet tam, gdzie jest to aż niehigieniczne. Ma też awersję do antykoncepcji, jak wynika z opisu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 "- O k...wa - powiedział Yarpen Zigrin." Pan ma awersję do "rz" - wszędzie wali "ż", nawet tam, gdzie jest to aż niehigieniczne. Ma też awersję do antykoncepcji, jak wynika z opisu. Po tym fragmencie: "pży jeżdzie", coś mi zaświtało. Albo koleś jest zza Odry albo stara się na takiego pozować. Przebywając - jakiś czas temu - na robotach w Rzeszy Niemieckiej miałem nieraz do czynienia z podobnymi osobnikami. On ci nie powie, że np. "coś wisi na ścianie", tylko "wisi na szczanie" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 "... wyrużnia ..." czasami żałuje, że w szkołach nie stosuje się kar cielesnych ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 (edytowane) "Moja Dziewczyna zaszła w ciąże i musze wynająć mieszkanko inaczej w życiu bym jej nie spżedawał" Jeszcze ma do sprzedania dziewczynę, może ktoś się łapie???:D :D :D Edytowane 3 Lutego 2009 przez psychodeliczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 (edytowane) "Moja Dziewczyna zaszła w ciąże i musze wynająć mieszkanko inaczej w życiu bym jej nie spżedawał" Jeszcze ma do sprzedania dziewczynę, może ktoś się łapie???:D :D :D pewnie wart pac palaca a palac paca :lol: choc w sumie promo dwa za cene jednej :twisted: Edytowane 3 Lutego 2009 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7702255 tego chyba nie bylo podswietlanie klamek FTW!1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 zeby to nie bylo tak na zarowiasto podswietlone to jeszcze by uszlo.. jakis taki delikatny zielony.. a tu taki oczojeb*y kolor... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 3212917[/snapback] zeby to nie bylo tak na zarowiasto podswietlone to jeszcze by uszlo.. jakis taki delikatny zielony.. a tu taki oczojeb*y kolor... jakie by nie bylo jest niezgodne z przepisami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafi15 Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 jakie by nie bylo jest niezgodne z przepisamijest dozwolone ale nie w czasie jazdy... wiele aut ma podswietlane klamki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 http://www.youtube.com/watch?v=LwLBO7t9hh8 http://www.youtube.com/watch?v=WVJW0ngUdY8...feature=related no kurde ;) japano italiano Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eyah Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 Pierwszy nissan fajny, tylko po cholerę mu ferrari :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 Mam mieszane uczucia ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 (edytowane) http://grono.net/gallery/2652148/#6 bez jaj... silnik jeszcze ujdzie... niby ponad 200 koni... malowanie tez.. ale te plastiki z zewnatrz i nalepki to pytam: CO TO JEST?? I ta wies w srodku... EDIT: Edytowane 11 Lutego 2009 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 :blink: Fantazja nie zna granic :blink: BTW. Ładne felgi...tylko felgi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudl4ty Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 Hmm, to może dodam coś od siebie, takie z życia wzięte ;) Działałem pod presją, dlatego nie mogłem zrobic np zdjęć wnętrza :D http://img261.imageshack.us/img261/2554/dsc00759ab2.jpg http://img261.imageshack.us/img261/7028/dsc00760kr9.jpg "Maluch racer" ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matex34 Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 najlepszy ten znaczek BMW :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 Wywalił bym te dwie konserwy rybne z pod spodu bo mi na przeterminowane wyglądają. Te parapety z PCV też lepsze jednak ocynkowane są na okna. No i wtedy jako takie wozidło by było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 (edytowane) Wywalił bym te dwie konserwy rybne z pod spodu bo mi na przeterminowane wyglądają.Miałem identyczne skojarzenie ;) A tu kolejny as. Przednia brewka wg. mnie upodabnia auto do kii shumy. I te plastikowe drewno orzechowe.. http://moto.allegro.pl/item544155383_golf_...5_d_okazja.html EDIT: Sprzedawca edytował aukcje i teraz zamiast agro golfa 3 jest opel vectra ( na szczęście bez wioski). Dziwne coś się chyba skaszaniło bo w adresie cały czas jest gulf, a aukcja przedstawia opla.. :huh: Edytowane 12 Lutego 2009 przez Sens Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eyah Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Chyba nie ten link ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 (edytowane) szczerze jestem ciekaw jak to brzmi... tlumik z wysokoobrotowego silnika zalozony na silnik niskoobrotowy...Kumpel zakładał wydech z mojej poprzedniej Kawy 600 do Hondy Civic (konkretnie to dwa wydechy). Ledwo było ten samochód słychać, a po wybebeszeniu podobno ryczało tak, że wytrzymać się nie dało. Z tym że prawdopodobnie to było amatorskie wyprucie wydechu, bez wspawania odpowiedniego środka, czyli nie miało prawa mieć porządnego, basowego dźwięku. W każdym razie ostatecznie wydech wyleciał i na jego miejsce jest jakiś samochodowy nieseryjny Edytowane 12 Lutego 2009 przez skinny500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakadu Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Uwaga! Ultra szybko-szpanerskie Daewoo Tico xD (lub po prostu żelazko) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Tico zostało poTURBOwane :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martian1 Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 (edytowane) ...Szkoda slow. Okej rozumiem tico tani samochod ale jak czuja silna potrzebe tuningowania to mogliby chociaz jakiegos starego sedana wziac :D. I te piekne bedluki zrobione (jakby) przy pomocy power tape'a :) PS. Lusterka a'la M3 wiecznei zywe, yeah! Edytowane 12 Lutego 2009 przez martian1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 teraz jest el0 madafacko !!!!!!!!!!11111111111jedenaścijedenaście :lol: biedny samochód, bedluka koleś nie zdążył zrobić [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 (edytowane) Uwaga! Ultra szybko-szpanerskie Daewoo Tico xD (lub po prostu żelazko) AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHA... respekt za odwage jazdy tym.... Edytowane 12 Lutego 2009 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...