Skocz do zawartości
Gość CBZ

Wiejski Tuning

Rekomendowane odpowiedzi

160 to jakieś 20 powyżej serii w tym punto, tutaj pewnie liczone starą metodą- stożek +10, wydech +10 (+5 na dwururę). Jest się, faktycznie, czym pochwalić. Felgi godne przgarnięcia, jednakowoż.

Ciekawe, ile razy to już było wystawiane na Allegro (tia, wklejałem chwilę temu) O_o

Edytowane przez m4r

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

160 to jakieś 20 powyżej serii w tym punto, tutaj pewnie liczone starą metodą- stożek +10, wydech +10 (+5 na dwururę). Jest się, faktycznie, czym pochwalić. Felgi godne przgarnięcia, jednakowoż.

Ciekawe, ile razy to już było wystawiane na Allegro (tia, wklejałem chwilę temu) O_o

Fakt, nie zwróciłem uwagi na to, że w '95 była w produkcji odmiana Turbo. :) Teraz w ofercie mamy max 1.4 95KM , (oprócz Abarth'a oczywiście). Stąd mój podziw. Faktycznie, bez rewelacji. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.allegro.pl/item587158105_fiat_c...dio_tuning.html

litosci...

edit:

http://www.allegro.pl/item585800908_fiat_c..._turbo_gaz.html

ostatnie zdjecie.... 2 "potwory"

Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość chronicsmoke

"pełne ospojlerowanie prezentuje sie znakomicie i szczerze mowiac ciężko przejść obok niego obojetnie.Nie miałem z nim problemow poza tymi zwiazanymi z naturalna eksploatacja."

Wybaczcie ale jak ktoś jeździ takim autem to ja wole nie wiedzieć co pod czapką nosi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zwieśniaczony przód.. Reszta auta jest ok.

Zwieśniaczony przód to ten model ma już fabrycznie :lol: Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pod maską może nie powalający osiągami fabryczny silnik 1.1, ale za to nie myty i bez jakichkolwiek wycieków zarówno z niego jaki i ze skrzyni biegów

lol juz widze jak trzeba go pilowac aby rozpedzil te dodatkowe 200kg szpachlu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi