plastekk Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2010 NIE DRUGIEJ TAKIEJ 1,4 IS CZARNA PERŁA MOŻ. RATY (1343046386) - Aukcje internetowe Allegro pro firma z holandii... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2010 (edytowane) O ile przód tego auta nie licząc tarki do kartofli na przednim zderzaku jest w miare to tył tego auta to jest jakieś totalne nieporozumienie, i do tego jaka ładna tablice. A skrzydło pewnie z 100kg docisku daje w mieście - co by się lepiej w zakręty wchodziło. No a wnętrze to już jest w ogóle magia - przełączniki rodem z F-16, dwa obrotomierze bo jeden to za mało, do tego jeden stylowy! Fajne boczki w drzwiach i do tego tapicerka rodem z babcinej kanapy na fotelach. Przynajmniej felgi są ładne. Edytowane 29 Listopada 2010 przez Kacimiierz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2010 Łeee, bez gazu ... Rasowa zwieśniaczona pseudowyścigówka musi mieć LPG i koniec. Niepokojąco podobne felgi do moich. Byłżebym wiejskim tunerem? :> 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2010 ja się zastanawiam po co/ do czego służy butla przy przednim słupku (prawym). :D no i te prawie automatyczne pokrętła szybek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2010 ja się zastanawiam po co/ do czego służy butla przy przednim słupku (prawym). :D Piwo w niej się chłodzi azotem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2010 o BOZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiecej na POLDESIGN :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2010 O w morde! Ale żenada! Lampy z tyłu od 6ki zdaje się. Nie moge tylko dojść co było bazą do tego tworu, jakiś "japończyk" chyba?.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2010 W opisie na stronie stoi: Jest to pierwsza w Polsce całkowita przebudowa stylistyczna karoserii samochodu BMW serii 3 E36 Coupe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2010 No design bryly jest tragiczny :lol: Nic tu do siebie nie pasuje, a przod to juz w ogole szkoda komentowac. Dobra "reklamowka" dla firmy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2010 Był w operacji tunning. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2010 Rozumiem, że omawiany był na końcu programu (przynajmniej kiedyś tak było, że tuningowe kwiatki miały swoje 5 minut na koniec programu wraz z odpowiednim komentarzem prowadzącego) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2010 No tylko że to było spotkanie na żywo z tym typem od "wypas furacza" i się chwalił dyfuzorem i unikatowością body kita :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2010 Ło matko ale zmasakrowane to auto. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RCrack Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2010 Ło matko ale zmasakrowane to auto. :lol: Niech pokaże ktoś lepsze, bardziej wypasione, zrobione w FUTURYSTYCZNYM stylu, auto wykonane we własnym garażu własnymi rękoma :) Szacun dla niego za samą włożoną pracę. Takie coś bardziej mi się podoba od kolejnego Fiata , czy BMW GT5, czy innych obleśnych nowych aut. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2010 (edytowane) Niech pokaże ktoś lepsze, bardziej wypasione, zrobione w FUTURYSTYCZNYM stylu, auto wykonane we własnym garażu własnymi rękoma :) Szacun dla niego za samą włożoną pracę. Takie coś bardziej mi się podoba od kolejnego Fiata , czy BMW GT5, czy innych obleśnych nowych aut. W przypadku takich robotek sam skill techniczny nie wystarczy ;) trzeba miec cos z artysty i "dobry gust". W koncernach motoryzacyjnych designerem nie zostaje byle kto ;) Widac ze ktos tu ma rece inzyniera ale projektowanie niech zleci komus innemu bo to wyglada oblesnie. Edytowane 25 Grudnia 2010 przez Carson 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 Patrząc na przód, kojarzy sie jeszcze komuś Alien? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 Żal mi właściciela. Tyle czasu, wysiłku i pieniędzy, żeby wyprodukować takiego paździerza... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2011 (edytowane) Dziś natrafiłem na artykuł na moto.pl Rolls-Royce jest w Polsce od dawna Przerobiona 7'mka (E32) na Rolls'a i wożąca ślubne pary. OMG! Edytowane 18 Stycznia 2011 przez Tony Soprano Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastekk Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2011 Przód wykonany ze smakiem a tył... Nie wiem czemu ale przypomina mi Crown Vitocrie tylko bardziej kwadratową niż Rolls Royce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2011 Z przodu przypomina bardziej Chryslera 300C niż R-R ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2011 Na wsi jest lans para młoda RR zajeżdża, ja bym takiej tandety na swoim ślubie nie potrafił odwalić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2011 Tragedia. A wystarczyło to E32 walnąć na białą perłą i efekt byłby znacznie lepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 lepiej zobaczcie jak to z boku wyglada.. i ile koles chce za wynajem do slubu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 (edytowane) Nie znam realiów ślubowo-weselnych, ale normalnie coś pokroju starego Rolls'a chyba koło 1k? Więc tu oczywiście cena wygórowana za "prawie" RR, ale sądzę że i tak w "okolycy" ma branie. Natomiast śmieszna jest cena 220k za auto. Edytowane 19 Stycznia 2011 przez Tony Soprano Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 Piekne auto, klasyk, a kierownica i znaczek RR och ach! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2011 (edytowane) RINSPEED OFMG ale najlepszy jest srodek widać mieli nadwyzke gałek zmiany biegów :lol: :lol: :lol: Edytowane 7 Lutego 2011 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2011 Z racji tego, że powoli odchodzimy od tematu przewodniego: Volkswagen Golf 1.6D, 1981r., 1588cm3, 40kW - otoMoto http://krakow.gumtree.pl/c-ViewAdLargeImage?AdId=256961507 szpachla power Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2011 BMW 323 TO I TAK JEST NISKA CENA, 1978r., 3000cm3, 287KM - otoMoto 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2011 Ja sie nie znam, ale mnie sie podoba. Stonowane kolory, nic sie zbytnio nie wyróżnia, co najwyżej przód troche dziwny, ale nie znam oryginału. Oczywiście nie jestem dresem i z tego powodu bym BMW nigdy nie kupił, po prostu oceniam wygląd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2011 Nie ma źle. Wygląda na ładnie utrzymanego i do tego chyba jest po swapie i dobrym tuningu (jeśli te 287km to prawda). Wrzucić tylko oryginalne klosze lamp na tył ja bym jeszcze zmienił felgi bo te mi się nie podobają. Harry Lloyd, zakuty łeb z Ciebie i tyle... ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...