Twój Pan Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2011 To coś było podobno calibrą. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2011 To coś było podobno calibrą. Nad wyraz ja****le. Tyle że jeśli chodzi o gust a nie wykonanie bo wieś tańczy i śpiewa wcześniej ;] 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2011 (edytowane) Wypatrzone wczoraj na Saskiej Kępie. https://picasaweb.google.com/lh/photo/rE9fD5GeEiaq6sbhn6i_ycyLkENGlEJBgWilpvfSkuI?feat=directlink Edytowane 25 Lipca 2011 przez Yog-Sothoth Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2011 haha, akurat dzisiaj patrzałem na allegro za soczewkami do bravy i widziałem takie coś na allegro. kosztuje to 19zł ale nie wiem jaki jest sens tego. :D Chyba tylko humorystyczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2011 Uno w tle też niczego sobie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2011 >>>EVO-TUNING-POLONEZ ATU PLUS-jedynyPL! (1753507711) - Aukcje internetowe Allegro :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2011 To nie może być prawdziwe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2011 O kur.....ja pie.... ewolucjo, gdzie jestes?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2011 SlavOK, zrób screena i wrzuć w spoiler, bo ta aukcja prędzej, czy później zniknie, a pasuje potomności pokazać, jakich rzeczy nie robić z autem. Chciałem jeszcze coś napisać na temat tego poldolota, ale dwa powyższe posty w stu procentach oddają treść mojego przekazu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Angielski smok :cool: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2011 SlavOK, zrób screena i wrzuć w spoiler, bo ta aukcja prędzej, czy później zniknie, a pasuje potomności pokazać, jakich rzeczy nie robić z autem. Chciałem jeszcze coś napisać na temat tego poldolota, ale dwa powyższe posty w stu procentach oddają treść mojego przekazu. dla potomnych: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Ja bym jeszce wyeksponowal to zdjecie porownawcze z obiektem odniesienia tej wspanialej stylizacji :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Ale ten poldek to tak na serio czy ktos sobie jaja robi? :) no i 2200 sa super wypasne chinskie felgi jest dosc intrygujace ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2011 kolejna perełka Uno Turbo 1.3 jak Audi A3 (1807019475) - motoAllegro B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2011 kolejna perełka Uno Turbo 1.3 jak Audi A3 (1807019475) - motoAllegro B-) ciach!lony profan, niech zdycha on i parszywe bachory jego, mór na jego owce i sporysz na zboża. Tak się nie robi, to gorzej niż jakby zdefekować pod Ścianą Płaczu i podetrzeć się Biblią. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 Jak można było tak spaskudzić Włoską motoryzację! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 piotreek, całe szczęście, że mia UNO a nie tego Twojego, pewnie by TT próbował robić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 Z Coupe robi się Ferrari, tak samo jak z MR2. Nie znasz się :P Oby to cuś trafiło do normalnego człowieka, który kupi to auto i zrobi z niego z powrotem uno. Byle tylko dobre zabezpieczenie antykorozyjne machnął :lol: A jeżeli nie, to niech chociaż skończy jako dawca do jakiegoś kit-cara, czy innego wynalazku na KJSy. Seicento 1.3 turbo... oj by się działo :D Poza tym: "cena za gołą karoserię" whahahaha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 Prawie jak Lamborghini ;] opel calibra (1859996701) - Aukcje internetowe Allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 Włożyłem także dużo pieniędzy w remont silnika. Wymienione w ciągu ostatnich 3 lat były: Świece Kable Kopułka Rozdzielacz Rozrząd Tarcze hamulcowe Klocki hamulcowe To faktycznie, kapitalka :D 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 To sie nazywa naduzycie slowa (auto) w tekscie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2011 Ustrzeliłem to wczoraj w Tarnowskich Górach: http://img856.imageshack.us/img856/8268/20111022258.jpg 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 Pora odświeżyć, takiego ulepa spotkaliśmy z kolegą pod Silesią w Katowicach, cinque-sei! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Ford Focus "ST" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 ST w tym znaczeniu Stań Tyłem do kamery? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 diesel, chlapaki. omg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 (edytowane) Kraj pochodzenia: Hiszpania Status pojazdu sprowadzonego: sprowadzony / nieopłacony Śmiejcie się lub nie, ale po tym co się naoglądałem wśród imigrantów w Szwajcarii te przeróbki na pewno zostały zrobione przez bezrobotnego 25-letniego Eduardo mieszkającego w jakiejś rybackiej wiosce na hiszpańskim zadupiu. :P Takie pedalskie akcenty jak te gwiazdki rozpoznaję z daleka, a w szwajcarii idiotyczne spoilery i motyw szachownicy i nakleja na Swojego żółtego, białego albo czarnego Leona 2.0TFSI albo Cuprę prawie każdy niski koleś o ciemnej karnacji i z włosami na żelu, także jak widać drugi koniec Europy a problemy te same. Nam tylko mogą zazdrościć allegro i dostępu do tanich zderzaków z laminatu :lol: Edytowane 29 Lutego 2012 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 czuje biznes :wink: trza zalać Szwajcarski rynek tanim laminatem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProBlackHawk Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 (edytowane) Edytowane 20 Maja 2012 przez ProBlackHawk mało wyraźne. masz pierdyliard megapikseli? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 [zdjęcie] :oops: Taka rada na przyszłość - albo zmniejszać zdjęcie przed wgraniem, albo skorzystać z hostingu dającego możliwość umieszczenia odnośnika z miniaturką : ) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...