permament error Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 (edytowane) Cześć, Znalazłem ofertę Asmobile Z96S na kadłubku Asusa, z itel corem T7500, taktowany 2,2 GHz, procesorem 2 Gb Ramu z szyną 667 MHz. Bez oprogramowania 3550 zeta., mozna dokupić Xp Home (270PLN), oraz szybszy dysk 160 Gb Sata II 7200 prm (150 zeta). Razem daje całkiem miły komputerek za 4k zł. Karta graficzna to GeForce Go 8600 M GS i tu jest big problem- chodzi ponoć tylko z vistą, nie ma driverów pod XP. Ktoś miał ten problem i go rozwiązał? EDIT: gadałem przed chwilą z gościem z bluemobility- twierdzi, że sterownik da się odpalić pod XP. ja nie znalazłem tych sterowników w sieci- za to sporo próśb o pomoc w tej sprawie na forach. Edytowane 23 Listopada 2007 przez permament error Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remauser Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Cześć, Znalazłem ofertę Asmobile Z96S na kadłubku Asusa, z itel corem T7500, taktowany 2,2 GHz, procesorem 2 Gb Ramu z szyną 667 MHz. Bez oprogramowania 3550 zeta., mozna dokupić Xp Home (270PLN), oraz szybszy dysk 160 Gb Sata II 7200 prm (150 zeta). Razem daje całkiem miły komputerek za 4k zł. Karta graficzna to GeForce Go 8600 M GS i tu jest big problem- chodzi ponoć tylko z vistą, nie ma driverów pod XP. Ktoś miał ten problem i go rozwiązał? EDIT: gadałem przed chwilą z gościem z bluemobility- twierdzi, że sterownik da się odpalić pod XP. ja nie znalazłem tych sterowników w sieci- za to sporo próśb o pomoc w tej sprawie na forach. Proszę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
permament error Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Proszęźle się wyraziłem, sterowniki DZIAŁAJĄCE (te od asusa nie działały wg. jednego z forumowiczów), ale to opinia z drugiej ręki, dlatego szukam jakiegoś uzytkownika na naszym forum :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remauser Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 To sprawdź lepiej na tym forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
permament error Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 (edytowane) To sprawdź lepiej na tym forum.dzięki, hm... podrzucisz link pod konkretny topic? Wspomniany problem ze sterownikiem od asusa Edytowane 23 Listopada 2007 przez permament error Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...