suchy123 Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Niedługo kończy się moja umowa z orange (porażka) i chciałbym się jaki dobry net mogę posiadać. Jest jednak utrudnienie- nie mam w domu lini tp więc jaki dobry net mogę sobie założyć. Abonament musi być poniżej 60zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undefine Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 suchy123 napisał(a): Niedługo kończy się moja umowa z orange (porażka) i chciałbym się jaki dobry net mogę posiadać. Jest jednak utrudnienie- nie mam w domu lini tp więc jaki dobry net mogę sobie założyć. Abonament musi być poniżej 60zł.Cóż. Coś dobrego i szybkiego oraz poniżej 60zł... "tak to tylko w erze" ;) Chociaż nie jestem pewien czy akurat era jest dobrym pomysłem :> Byś musiał podać więcej informacji - może są jacyś lokalni providerzy warci polecenia. Ale napewno nie znajdziesz nikogo takiego o zasięgu ogólnopolskim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy123 Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Jakie informacje? Mieszkam w małej mieścinie Frampol w woj. lubelskim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Nic dobrego z aka cene i to jeszcze we wsi nie znajdziesz, pozostaje ci zalozenie linii TP lub siec bezprzewodowa. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy123 Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 A założenie lini jest płatne czy nie? Jeśli nie to dobre rozwiązanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barat Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Tylko jeśli u Was wcale nie ma kabli TPSA to założenie linii wcale nie jest takie proste. TPSA nie pociągnie kabla ileś tam kilometrów dla jednego mieszkańca... chyba, że kable przez Waszą miejscowość idą, tyle, że nie zostaliście podłączeni (wątpię). Dla jednej osoby nie opłaca im się inwestować w infrastrukturę - kabelki, centralka ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy123 Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Kabel jest tylko po prostu nie został podciągnięty w moją część wsi. Jakieś 400-500m od mojego domu jest więc jak myślicie- jest szansa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barat Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Zadzwoń i się dowiedz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 No 400-500 m powinni jeszcze podciagnac, problemy zaczynaja sie gdy odleglosc to ponad 1.5 - 2 km lub gdy trzeba zainwestowac w kosztowne centralki, dslam itp. Zadzwon, wszystko sprawdza i wytlumacza, ew. wysla serwisanta ktory sprawdzi czy jest mozliwosc (moze tez byc zbyt stara infrastruktura) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy123 Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Zapytam sie. Dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...