wilczurek Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Witam. Mam pendrive kingston data traveler 512mb . gdy wkładam go do usb winda nic nie reaguje. windows sp2 mobo w sygnaturce . w biosie mam ustawione na usb v1.1 + v2.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 hymm :],, jaki masz monitor ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Imho albo stery od mobasa siadly albo sam windows. Mam podobnie , podlaczajac pendrive pod usb nie moge odczytac ani zapisac nic (pen w 100% sprawny) , usb dziala bo podpinajac kiere DFP moge grac bez problemow. Ja to olalem , stery u mnie nic nie pomagaly , reinstalka naprawcza windowsa jedynie moze cos z tym wedlug mnie zrobic. Forest...najs dzop :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczurek Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 sądze ze to nie os , ma nawet najnowsze aktualizacje . na tym paluchu nawet nie zapala się dioda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...