Shinobi Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 (edytowane) Czesc ! Nie bylo jeszcze tematu ogolnego na temat tej gry wiec zakladam ;) Jestem ciekaw czy ktos pocina w ta gierke, bo pomysl na gre jest naprawde nietypowy a jednoczesnie oryginalny. Zrobic ze strzelaninki MMO no no, ale wedlug mnie to moze byc dretwa gra, z tego co widzialem z gameplay'a http://www.youtube.com/watch?v=m5nD4OKcTqw. Mam tu na mysli ataki na naszego bohatera. Dretwo i nieciekawie :/ Ale nic poza tym filmikiem o tej grze nie moge powiedziec, jedynie co z recek mozna wyczytac, to to ze grafika kiepska, jednak na taka nie wyglada. A Wy co sadzicie o grze ? Edytowane 23 Listopada 2007 przez Shinobi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Pogralem chwile w open bete i tragedii nie bylo. Graficznie przy wszystkim na High zabijal moj cfg, rogrywka taka sobie - doszedlem ledwo do 7 lvl i stalem przed wyborem specjalizacji. Questy nie powalaly na poczatku, umiejetnosci w sam raz. Na szczescie przekazalem konto Elekrrycznemu Jaszczombofi i on stwierdzil ze daje rade pozniej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...