kamyk18 Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Witam. Ponieważ, w moim mustangu jest zdecydowanie za ciasno, postanowiłem go zmienić. Kwota jaką dysponuje to ok. 150zł. Chciałbym, żeby w obudowie tej zmieściła się jakaś lepsza grafika np. 8800GT. Obudowę najprawdopodobniej kupię w zenfist.pl :wink: Znalazłem coś takiego: Sharkoon Rebel 9 Eco Silver Coolermaster Elite RC-333 Thermaltake Mambo Czarna VC2000BNS Która będzie najlepszym wyborem? Mambo jest najdłuższa ale Sharkoon najcięższy, więc nie wiem co wybrać :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Ja bym wybrał między Coolermaster Elite RC-333, a Thermaltake Mambo Czarna VC2000BNS, i wybrał bym Thermaltake. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Gewneralnie Sharkoon Rebel9 będzie miał najlepszy przepływ powietrza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamyk18 Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Sharkoon mi się najbardziej podoba i jest najcięższy a to powinno oznaczać, że ma najgrubszą blachę B-) Jest on krótszy od Mambo i jak będę pewny, że zmieści się tam karta pokroju 8800GT/GTX (tak na przyszłość) to się na niego zdecyduję. Wie ktoś z was czy się zmieści? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...