dymy Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 nie jestem zbyt biegły w temacie tych radków ale zauważyłem pewną prawidłowość. po zamontowaniu karty w slocie PCI-E i zainstalowaniu sterowników (próbowałem różne) w menadż. urządz. pojawia się nieznane urządzenie w postaci PCI Device (?) gdy włożę i zainstaluję kartę z rodziny GeForce, nie ma tego problemu - wszystko pięknie się instaluje i nic nie wisi w mu. z tego co zauważyłem temat tyczy się kart 2400 Pro oraz XT (i pewnie innych należących do tej samej rodziny). może mnie ktoś oświecić co to za urządzenia? może to kwestia jakiejś poprawki do systemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiZzArD Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 [quote name='dymy' date='24 lis 2007, 11:10' post='2823746'... pojawia się nieznane urządzenie w postaci PCI Device (?) ... No właśnie - zauważyłem u siebie to samo ma HD 3870. Czy to w czymś przeszkadza? Bo ja u siebie nie mogę odpalic 3D Marka :( Czy ktoś zna odpowiedź? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinas83 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 (edytowane) LiZzArD wpisz w google hotfix 3d Mark i ściągnij sobie poprawki do 3d Marka obsługujące ATI itp. Otóż mam to samo na Radeonie HD3850 jak i na Radeonie X600 pojawia się to PCI Device i nie wiem co to jest. System chodzi bez problemu, gierki się nie wieszają :) wyłączyłem to o ile dobrze pamiętam. Edytowane 30 Grudnia 2007 przez Marcinas83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiZzArD Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Już działa :) Dzięki !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 LiZzArD wpisz w google hotfix 3d Mark i ściągnij sobie poprawki do 3d Marka obsługujące ATI itp. Otóż mam to samo na Radeonie HD3850 jak i na Radeonie X600 pojawia się to PCI Device i nie wiem co to jest. System chodzi bez problemu, gierki się nie wieszają :) wyłączyłem to o ile dobrze pamiętam. http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst...xp/hdmiaudio-xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MegaRam Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Wspomniane urządzenie dotyczy wyjścia audio przez port DVI czyli wbudowany kontroler dźwięku w karty graficzne z serii 2xxx. Zawsze przy instalacji sterowników od grafiki na czystym systemie przed instalacja sterw. do grafiki proponuje zainstalowac sterowniki od płyty głownej i dźwięku na MB, zrestartowac komputer a nastepnie dokonac instalacji sterownikow do karty graficznej. Jak napisał kolega wyżej, jest link do sterowników ATI HD Audio. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Dzięki, obie rady się przydały, zarówno do PCI Device jak i do hotfixa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...