KAGA Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 A niech jeżdżą nawet i z wagonem :P Witam mój Phenom albo płyta coś kiepsko sie kręci powiedział bym prawie wcale proszę o jakieś porady odnośnie napięć bo narazie na standardowym napięciu bios pokazuje 1.34V chodzi tylko na 2600 może ktoś pomoże :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 a odblokowany mnożnik to od czego masz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAGA Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 To ja wiem że jest odblokowany :D ale zwiększam z 12.5 na 13 jest oki a później już nic nie pomaga zmiana napięcia wywala mi super pi i tyle jak robie testa :( płyta też dziwnie pokazuje bo ustawiając napięcie w biosie na 1.4 pokazuje 1.47 :/ nie wiem czemu nie chce iść stabilnie więcej nie liczę na jakieś super wyniki ale te 3000 myślę ze jest do zrobienia :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 Milans się troszke wstydzi :lol: Hmm chyba nie bede wrzucal tego zdjecia na Hardocp wystarczy im screen z cpu-z :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 Wyrzuć jedną parę memek, bo Phenomy mają słabe kontrolery, moze pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolass Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 Milans, wiesz że jesteś na ustach całego świata? Właśnie przeczytałem o Tobie w http://www.nordichardware.com/ :D Gratuluje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 te fote do neta to ja wrzuciłem :ph34r: Milans już się chyba bardziej wstydzić nie moze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 ... Milans już się chyba bardziej wstydzić nie moze ;) Milans powinien wystawić rekordowy zestaw chłodzenia na międzynarodowej aukcji. Za CPU też jest szansa uzyskania rekordowej ceny za X4 (można mieć kolejny rekord). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 (edytowane) najpierw to niech Paweł poczeka do wakacji z nim a potem pomyśli :ph34r: edit AMD Phenom X4 9350e and 9950 BE Debut Review AMD Phenom X4 9350e / X4 9150e Edytowane 1 Lipca 2008 przez FatAlbert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 mhmmm :D ja chce takie cos ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 (edytowane) feromon 9950 na allegro za 700 złoty. http://www.allegro.pl/item394093113_amd_ph...wa_gratis_.html i za 659 też http://www.allegro.pl/item393946120_proces..._140w_65nm.html Edytowane 3 Lipca 2008 przez FatAlbert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 (edytowane) sory za dubla ale ... ... Milans uciekaj Edytowane 8 Lipca 2008 przez FatAlbert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 za chwile bede uciekać ;) tylko zabawke musze nową skołowac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 masz fc, masz 9850 :) zacznij sie rozpędzać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 phenom na Fc nic nie pokazał :( bedzie płyta, bedzie nowy lepszy proc to sie pomysli ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolass Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 sory za dubla ale ... ... Milans uciekaj A full stable z tym boxem próbowałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 czy polacy mają domene *.gr :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleidd Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 Nie wiecie, czy nowe Phenomy 45nm będą wymagać jakiegoś update biosu (boje sie, że ABit oleje sprawe) i czy będą kompatybilne z chipsetem AMD 770 (gdzieś o uszy obiło mi się ze mają mieć HTT 266) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 raczej bedzie to kwestia biosu. htt 266 nie wchodzi w grę bo z tym nowe procki amd mają problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 skąd wiesz czy nowe będą mieć problemy... ale imo to strzał w kolano. tych proców nie bedzie sie dało podkręcać :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 htt 266 nie wchodzi w grę bo z tym nowe procki amd mają problemy.czy ja wiem, B3 są w stanie stabilnie chodzić na HTT >270 bez szczególnych zabiegów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 nie wszystkie ale 9850 potrafił. X3 miał walla na 252 MHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleidd Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 skąd wiesz czy nowe będą mieć problemy... ale imo to strzał w kolano. tych proców nie bedzie sie dało podkręcać :( Dlaczego :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 nie wszystkie ale 9850 potrafił. X3 miał walla na 252 MHzMój 8650 pyka 273MHz na badziewnym ASUSssie, ale może mi się trochę lepszy trafił :P. skąd wiesz czy nowe będą mieć problemy... ale imo to strzał w kolano. tych proców nie bedzie sie dało podkręcać Dlaczego :o Bo może się zdarzyć, że będą mieć trochę mały "zapas" HTT (z 5-10MHz) :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 zwłaszcza, że w przypadku Platformy K8 (nie jestem pewien jak jest z K10) taktowanie szyny HTT nie ma wpływu na wydajność Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 w K10 taktowanie ma przynajmniej w dwóch wypadkach pośredni wpływ na wydajność: podbija sie taktowanie NB i RAMu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 kwestia dobrania dzielników do testu :) jak standardowo HTT zostałoby zwiekszone to obnizonoby mnoznik kontrolera pamięci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 No to juz w sieci pojawiaaj sie Newsy o 45nm Phenomie.... Kreci sie nawet na 3.4 ghz na AC..... czyli nie jest zle ..... ( ale z tego co zauwarzyłem miał odblokowany mnożnik ) AMD odblokuj mnozniki w procach PLEASE !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 Kwazor, to byl ES ;) 3.4 i prawie wr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 AMD odblokuj mnozniki w procach PLEASE !!Jak dla mnie to jest to pewne, że wyjdą BE z odblokowanymi mnożnikami :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...