Dawko Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Witam.Mam taki problem.Nigdzie nie mam programu Hamachi.A jak chce zainstalowac nowy Hamachi wtedy wyskakuje że na komputerze jest starsza wersja Hamachi i wyskakuje okienko z zapytaniem : "Czy przejsc do aktualizacji?"PRzechodziłem ale i tak nie mam folderu ani nic.Ale nie mam jak nawet właczyć tego hamachi bo nigdzie ale to nigdzie nie ma folderu czy ikonek plików z Hamachi. Proszę o pomoc.Jak cos to mój GG 6469442 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 sprobuj z opcja wyszukiwania w systemie jak nie ma plikow to wyczysc rejestr recznie dla slowa hamachi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawko Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Już problem rozwiązany.wywaliłem hamachi z Rejestru :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...