Gryphon666 Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Mam kłopot. Gdzie kupie kości Kingston 2x1GB na Elpidach?? Chyba że polecacie innego duala do Foxconna P35A :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 W sklepie? Innego pomysłu nie mam. A sorry, ewentualnie aukcje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Na allegro są wyszczególnione, gdzie masz na elpidach - szukaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja_kubek2 Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Tutaj? <----link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...