maax990 Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Witam, z Linuxem mam do czynienia 3 dzien wiec jestem zielony ja limona :) glownie chodz i ostart pliku avi w linuxie przez mplayera,chyba ze jest lepszy Film to reklama ktora musi leciec na okraglo cyli musi byc jaki repeat czy jakies zapentlenie Narazie zainstalowalem kanotixa i przy starcie x okien mam autostart avika,tylko jest jedno ale dlugo to sie laduje,i musialo by to byc przed ladowaniem okien umie ktos poprowadzic mnie wrecz za reke jak tego dokonac????? Wszystko musi byc ladowane z hdd a kompiki to:sempy 1.9 512ramu grafa nvidi zintegrowana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piteq Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 mplayer -loop 0 film.aviCyt: −loop <number> Loops movie playback <number> times. 0 means forever. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maax990 Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 widze ze zablysnoles tyle to ja juz wiem chodzi o autostart zanim odwiedzi xokna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...