Tubal Kain Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 (edytowane) Prosze o pomoc w wyboze grafy. Na kozysc modelu galaxy przemawia 3 fazowe zasilanie ( ponoc stabilneijsza w OC) MSi za to jest na starcie podkęcona core 660 shader 1650 memory 1900 Jak wygląda sprawa temperatur i mozliwosci OC i co waszym zdaneim lepiej sie opłaca? mozliwosc dokupienia tego accelero s1 + jakies fany A jeszcze jedno nei sugerujcie sie cenami ze sklepów internetowych yo mopgło by zachwiac wasza ocene. Mam fajne zródelko tych kartoszek za niewygórowana cenę. Tyle z mojej strony. THX sa tez dwie versje karty MSI v117 i 801 zassałem manuala i nie doszukalem sie narazie róznic Edytowane 25 Listopada 2007 przez Tubal Kain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Żadnej nie bierz, galaxy ostatnio coś upadło z jakością kart. Bierz każdą standardową bez oc, sam możesz podkręcić i zaoszczędzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Jeśli poradzisz sobie z ominięciem plomby przy zmianie chłodzenia to Palit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...