LukeX Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Witam Mam płytę A7N8X i obecne są w niej 2x256mb Kingstona w obecnych czasach to już zdecydowanie za mało i tu mam pytanie co kupic w cenie max 100 zł. sądze że dodatkowe 512mb w pełni mi wystarczy.Prosiłbym o jakiej linki na allegro.Kolejne pytanie dotyczy procesora obecnie jest sempron 2600+ (1,83GHz) i niestety chyba będę też zmuszony pomyśleć nad czymś lepszym ,jestem ciekaw czy za kwotę 250 zł coś można kupić lepszego.? Z góry dzięki za rady. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 (edytowane) Pamiec: http://allegro.pl/item269237488_kingston_v...0lat_sklep.html (lub tańszy goodram) Proc: http://allegro.pl/item272254970_barton_mob...2_miesiace.html Edytowane 25 Listopada 2007 przez adamlop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeX Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Ok ,a jeżeli bym chciał kupic kostke 1GB?? to jaką a i kolejne pytanie czy jak w 2 gniazdach będą kostki po 256mb a w 3 1gb to to będzie razem współgrało?A co do procesora ten z linku ma o ile dobrze wyczytałem 1,66 a obecny 1.83 GHz ... hm nie bardzo rozumiem.(sorki za głupie pytania ale to nie moja dziedzina a nie chce wydac kasy licząc tylko na podpowiedzi sprzedawcy któremu chodzi raczej zazwyczaj o jedno ...) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuch Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Lepiej opchnij te klamoty które masz (za proca, płytę i pamięci pownieneś dostać ok 300 zł), dołóż te 400 zł które chcesz w niego wpakować i weź coś na AM2. Na pewno będzie wydajniej niż modernizacja socket A! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...