pretator Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Witam Mam taki problem: Posiada procka athlon x2 3800+ 2ghz, abit kn9 bforce 4 ultra, 2gb goodram 800mhz i chlodzenie thermaltake tower 112. Chcialbym podkrecic proca,ale mam problem z wysoka temperatura. Przy 2,5ghz gdy chodzi orthos mam 60C a przy 3,0ghz 80C 8O Czy moglbymi ktos powiedzeic jak moge obnizyc temperature? z gory dzieki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Jakie napiecie dajesz? Przesmaruj jeszcze raz pasta termiczna. Zobacz czy dokladnie chlodzenie dolega do procka. Licz sie z tym, ze czujnik moze nie pokazywac temp dokladnie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=139087 Dotknij ręką radiatora i sprawdź czy rzeczywiście jest ciepły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Zamykam z wiadomych powodow. Jezeli nie sa wiadome -> regulamin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...