TrAvIkK Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Witam ;) Mam problem z dyskiem Seagate. Od samego początku, podczas pracy dysk na chwilę jakby się zatrzymywał i startował ponownie. Jednak kilka dni temu, przychodzę do domu, włączam komputer i bach! Po ładowaniu się windowsa dostaje niebieski ekran i od razu restart komputera. Gdy startuje windowsa ze starego dysku seagate 40gb, po typowym scandiscu komputer się zawiesza. Jedyne co się uruchamia to LINUX, jednak ze starego dysku. Po zamontowaniu partycji moge z nich normalnie czytać etc. Po odłączeniu nowego dysku (250gb) wszystko działa normalnie. Instalator windowsa xp, poczas badania nowego dysku zacina się. HDD Regenerator 1.51 nie wykazał bad sectorów (skan z pod DOSa). Ma ktoś jakiś pomysł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazio1987r Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Miałem tak jak mój zasilacz zbliżał się do końca jego życia. Zmierz napięcia, podaj markę i moc zasilacza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...