jonathan Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Mam taki dysk wyjety z Acera (niestety nie pamietam modelu, pozniej podam) Pojemnosc 120GB 5400rpm Dysk troszke kulawy, mozna na nim zapisywac, mozna odczytywac, nie mozna sformatowac chyba ze wykonamy szybki format. Ogolnie dysk totalnie muli. Zgrywa kilkanascie mega na godzine. Teraz mam pytanie czy znacie jakis program do glebokich formatow dykow Hitachi? Moze ktos ma inne pomysly co z nim robic? Ewentualnie bede dyskutowal z Acerem zeby mi go wymienili, dysk ma niespelna rok. Lapciak dziala juz na innym dysku, ale ten moznaby wykorzystac w jakiejs kieszeni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektronek Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Jeśli nie przechodzi normalny Format, to dysk ma prawdopodobnie Bad sectory. Zarzuć SMART'a dla potwierdzenia. Jeśli będę miał rację, to niestety dysk nie posłuży ci w zewnętrznej kieszeni. Pozostanie ci jedynie pożegnanie się z nim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 Niezle zrypana jest ta firma (acer) Oczywiscie nie mozna wyslac im na serwis samego dysku, trzeba wysylac calego lapka. Smiech, kpina i parodia ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...