ketyow Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 No na tej wieszajacej sie mobo nic nie bylo spuchniete a pojemnosci w normie dla kondziorkow. Wymienione 3/4 nawet czesc tych z dala od cewek i stabilizatorow. Wg everesta napiecia jak kijowe byly tak sa, nie wiem jeszcze czy nadal sie wiesza, dopiero odpalilem. W kazdym razie lezy kolo mnie nowiutkie mobo na socket 462 (no niestety soltek, ale jak nowa to i szybko nie siadzie), wiec jeden zwis i ta wieszajaca sie leci do szafy z tona innych nie dzialajacych sprzetow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_999 Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 Wg everesta napiecia jak kijowe byly tak saJeśli chodzi o napięcia to Everestem to sobie możesz wiesz co ... <_< Miernik tylko i wyłącznie :wink: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_want_to_play_a_game! Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 (edytowane) Popieram, czujniki na plytach nie pokazuja prawdy tyczy sie to zarowno napiec jak i temperatur. A uszkodzone rzeczy mozesz sprzedac na allegro :D Edytowane 30 Listopada 2007 przez I_want_to_play_a_game! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketyow Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Nie ma sensu sprzedawac, po co mi kilka groszy za nia jak jest na niej kupa sprawnych kondensatorkow itd. Wymienilem wiekszosc i nie przynioslo to rezultatu, trudno, rozkladam nad nia rece. Na molexach zasilki napiecia sa ok. A ze mam drugie mobo, tamta nie bede se juz zawracal glowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...