Ziemniak Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Siemano zaczolem sie zastanawiac czy nie mam za duzych V ustawionych dla ram? Jak sadzicie ? A jesli za duze na jakie zmienic ? Ogolnie moze bedzie sie cos dac wiecej wycisnac ale musze was popytac. Moze timingi lepsze.Tak to mam poustawiane. Ram 1t/2t memory timing - 2t cas latency 4 trcd 4 trp 4 tras 12 trc 18 twtr 2 twr 3 trtp 2 trrd 2 Reszty nie ruszalem bo nie wiem.I V 2,3 jak oc ale nie wiem czy nie za duze?. Moze da sie cos wiecej? Najwazniejsza wydajność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Może napisał byś jaki jest to ram i z jakim sprzętem działa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemniak Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 Sorki nie wiem czemu zagapiłem sie wszystko w podpisie. Ale gafa :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...