Skocz do zawartości
arthi

Jak wgrac nowy bios do Gf2?

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem jakim programem, (nvflash) ale jak to wyglada chyba nie tak jak przy zmiane biosu w plycie glownej? Najpierw trzeba wyczyscic ROM czy moze najpierw sprawdzic a pozniej wyczyscic, a moze odrazu wgrac nowszy bios.. porsze o odpowiedz!???????

Czy jest jakies zabezpieczenie tak jak przy wgrywaniu biosu w plycie, ze jesli nie jest zgodny z karta graficzna to program ostrzega przed uakualnianiem.

Nikt naprawde nie wie, to moze wiecie gdzie znajde jakis FAQ, w ktorym bede mogl sobie o tym przeczytac?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapewniam wszystkich, że wgranie nowego biosu do mojego GeF256DDR zwiększyło wydajność, widoczną w aplikacjach 3D.

Poprostu ściągnij orginalne stery (firmowe) jeśli to jest Creative, to wejdź na ich stronę, ściągnij stera i wgraj. A później możesz go zastąpić Detonatorem nVidia, ale te orginalne stery i tak zbódowane są na Detonatorach, w przypadku Creative, karty jednak lepiej chodzą na orginalnych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapewniam wszystkich, że wgranie nowego biosu do mojego GeF256DDR zwiększyło wydajność, widoczną w aplikacjach 3D.

Poprostu ściągnij orginalne stery (firmowe) jeśli to jest Creative, to wejdź na ich stronę, ściągnij stera i wgraj. A później możesz go zastąpić Detonatorem nVidia, ale te orginalne stery i tak zbódowane są na Detonatorach, w przypadku Creative, karty jednak lepiej chodzą na orginalnych.

Powiedz coś więcej o twoim updateowaniu biosa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...