Gość Sefiros Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 Nie znam sprawy i w sumie dziwi mnie, że takie brudy piorą na forum, jeden i drugi jest winny, bo nie powinno się wypominać komuś o piciu i dzieciach, ani kasy - to są sprawy prywatne. Według mnie dobrze, że się tak jednak stało, lepiej dowiedzieć się prawdy o kimś wcześniej niż żyć z kimś w kłamstwie do końca życia. To już zależy od ludzi, nie znam nikogo osobiście, ale cywilizowani ludzie powinni sobie powiedzieć wprost co ich dręczy, pisanie o tym na forum jest według mnie... dziecinne, a podobno macie zdecydowanie ponad 20 lat - sorry, ja tego nie widzę. Mam tylko nadzieję, że ten Mav dostanie kasę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 (...) Mam tylko nadzieję, że ten Mav dostanie kasę. Przecież on chce kaskadę :blink: pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sefiros Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Maybe now is the right time to return to me the €500 I paid you already? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Podobno macie zdecydowanie ponad 20 lat - sorry, ja tego nie widzę. Mam tylko nadzieję, że ten Mav dostanie kasę. Ja mam ponad 20, znacznie. Drugi osobnik tej imprezy ledwo co 18 polizal. Dzisiaj kupujacy ma otrzymac numer paczki, poczekam; do konca dnia jesio troche czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Maybe now is the right time to return to me the €500 I paid you already?A moze czytaj caly temat, a nie tylko ostatnie dwa posty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 Ladujesz baterie do aparatu ? Pies zjadl papierek od kuriera ? Moze nie wiesz gdzie go polozyles i szukasz go od wczoraj ? Doczekamy sie na to potwierdzenie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 Moze sie i doczekasz. Matiza moze i nie znam osobiscie, ale od kilku osob sie juz o nim nasluchalem. Najbardziej dobijajace byly rozmowy na gg badz przez telefon z dystrybutorami sprzetu, szukajacymi kontaktu do Matiza bo ten cos od nich pozyczyl i zaginal bez slowa. PS Za teksty o rodzinie... a z reszta pokazales na co Cie stac :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 jak się rozwiązała sprawa ? po myśli kupującego czyli czy dostał to co kupił ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 i znowu z Polakami sie wspaniale interesy robi, zal mi ryby, Piotresa i innych bo przez takie sytuacje bedzie im ciezej sprzedac kaskady. Poza tym Devilek jak sie odniesiesz do calego posta Matiza a nie tylko to checi dowodu wyslania, ktory Matiz powinien zaraz przeskanowac i wyslac kupujacemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Poza tym Devilek jak sie odniesiesz do calego posta Matiza a nie tylko to checi dowodu wyslania, ktory Matiz powinien zaraz przeskanowac i wyslac kupujacemu.Niespodzianka <_< Dowod wyslania kupujacy otrzymal, ja takze ale od Mav'a bo wielmozny Pan Matiz nie raczyl mi wyslac tego. Pomijam juz kwestie, ze kupujacy mial otrzymac kaskade 29, lub 30 a paczka zostala wyslana 28 :lol2: usluga standard :rolleyes: Chyba musialaby leciec golebiem odrzutowym, aby dotarla w takim czasie. Z tego co sobie sprawdzilem, paczka zostala doreczona do kupujacego, dalsza opinia bedzie wystawiona po tym jak Andrew zapozna sie z tym, czy wsio ok, jaki stan kaskady itp. Poinformowany zostalem takze o tym, ze kupujacy wystawi opinie nt. tej sytuacji. Spodziewam sie jaka ona bedzie, poniewaz wiem mniej wiecej co ona bedzie zawierac. Opinia zostanie opublikowana @ XS i jeden z vortali w UK. Polscy budowniczy nie maja sie czego obawiac, poniewaz opinia nie bedzie tyczyc sie ich, tylko naszej trojki. :wink: ps. macie podziekowania za support :wink2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Polscy budowniczy nie maja sie czego obawiac, poniewaz opinia nie bedzie tyczyc sie ich, tylko naszej trojki. icon_wink3.gifa ludki tylko zobacza skad ta trojka ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 i znowu z Polakami sie wspaniale interesy robi, zal mi ryby, Piotresa i innych bo przez takie sytuacje bedzie im ciezej sprzedac kaskady. Poza tym Devilek jak sie odniesiesz do calego posta Matiza a nie tylko to checi dowodu wyslania, ktory Matiz powinien zaraz przeskanowac i wyslac kupujacemu. Po czesci Matiz postepuje na zlosc Devilkowi, ale dajcie spokoj, on sobie sam by problemow nie robil... Pozatym, ja nie mam przez to zadnych przykrosci, bo nie jestem zadnym wielkim budowniczym - ja robie glownie dla osob, ktore sie do mnie zglosza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Po czesci Matiz postepuje na zlosc Devilkowi, ale dajcie spokoj, on sobie sam by problemow nie robil... Pozatym, ja nie mam przez to zadnych przykrosci, bo nie jestem zadnym wielkim budowniczym - ja robie glownie dla osob, ktore sie do mnie zglosza. Tak ale smrodzik pozostanie ze Polacy to kombinatorzy i wogole. Zobacz jaka maja nasi opinie po tych co rzadzili................ Mam nadzieje ze sie nie stanie za nagle stracicie renome w koncu Polak potrafi :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Tak ale smrodzik pozostanie ze Polacy to kombinatorzy i wogole. Zobacz jaka maja nasi opinie po tych co rzadzili................ Mam nadzieje ze sie nie stanie za nagle stracicie renome w koncu Polak potrafi :] Idac twoim podejsciem, to juz nikt od nas nic nie kupi na XS po akcji boskiego krola autokaskad - Lukus de łan - moze obi łan kenobi :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Idac twoim podejsciem, to juz nikt od nas nic nie kupi na XS po akcji boskiego krola autokaskad - Lukus de łan - moze obi łan kenobi :lol2: Napisze to inaczej. Moze nie tyle co wogole nie kupi ale zmniejszy sie ilosc klientow na takie a nie inne zabawki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Ja nie wnikam kto tu zawinił i za co odpowiada, bo was po prostu na tyle nie znam. Na drugi raz spisujcie umowy pomiędzy sobą na piśmie i handlujcie tylko z osobami dorosłymi, którzy wg. kodeksu cywilnego, posiadają zdolność do czynności prawnych. Do każdej umowy jako załączniki powinny zostać dołączone odpowiednie kwity. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxim Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 ^ Nie ma to jak złota rada z d.. wyjęta. Sprawa załatwiona tak jak być powinna tylko z lekkim opóźnieniem, mimo kłótni adresat dostał przesyłkę. Niepotrzebnie pierzecie brudy na forum, po drugie o serialach jest oddzielny temat:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 (edytowane) ^ Nie ma to jak zloty kometarz... A temat juz do zamkniecia. Edytowane 6 Grudnia 2007 przez Sysak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiz__ Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 Kaskade wysłałem, potwierdzenie nadania wysłałem nabywcy, tutaj nie mam obowiązku nic wklejać. A wysłana 28go bo UPS zapomniał o moim zamówieniu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 (edytowane) Kaskade wysłałem, potwierdzenie nadania wysłałem nabywcy, tutaj nie mam obowiązku nic wklejać. A wysłana 28go bo UPS zapomniał o moim zamówieniu... Normalne. Moja kaskada byla odbierana paleciakiem doslownie 7 dni z Gdanska!! A dojechala w zwyklym busie :mur: Dlatego mowilem, zebyscie nie psioczyli na opoznienie w wysylce, bo do 2-3 dni to nic strasznego wg kurierow. Matiz, moze bys sie odzywal na gg albo odbieral telefony ;) Edytowane 6 Grudnia 2007 przez ryba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Skoro sprawa zalatwiona to zamykam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...