daemonaray Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 (edytowane) Witam, Mam pewien głupio wyglądający problem, lecz jest on trochę uciążliwy przy pracy. Otóż kolejność partycji od E do G w oknie "Zapisz jako" lub "Otwórz" jest pomieszana jak widać na załączonym obrazku. Niby nic znaczącego ale utrudnia to pracę, chciałbym to naprawić więc uprzejmie proszę o jakieś wskazówki. Pozdrawiam! Edytowane 26 Listopada 2007 przez daemonaray Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 mnie bardziej by zastanawialo to czerwone pole na dole... ;-) ponadawaj etykiety dyskom to ci sie mylic nei beda... w moim komputerze tez masz ta kolejnosc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daemonaray Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 Zawsze zakrywam nie domyślne rzeczy na takich screenach, zaraz by było milion offtopów... Zresztą już są :P Wracając do tematu, w "Mój Komputer" układ jest normalny. Nadanie etykiet to takie "zamaskowanie" problemu. Odruchowo i tak będę klikał tam gdzie nie trzeba... Dodam że dyski F i G utworzyłem po instalacji systemu w "Zarządzaniu". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 PPM>rozmiesc wg.? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daemonaray Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 PPM>rozmiesc wg.? Tak owszem, mogę ustawić żeby segregował wg. nazwy i wtedy wszystko jest ok. Tylko że kiedy otworze znowu jakieś okno "Otwórz" albo "Zapisz jako" to znowu są pomieszane (Posegregowane wg. wielkości partycji - to ustawienie jest jakby "domyślne", zamiast wg. nazwy...) wszystko wraca do domyślnego stanu. I tak w kółko :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...