Skocz do zawartości
daemonaray

Zapisz Jako - Błędna Kolejność Wyświetlanych Partycji?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam pewien głupio wyglądający problem, lecz jest on trochę uciążliwy przy pracy. Otóż kolejność partycji od E do G w oknie "Zapisz jako" lub "Otwórz" jest pomieszana jak widać na załączonym obrazku. Niby nic znaczącego ale utrudnia to pracę, chciałbym to naprawić więc uprzejmie proszę o jakieś wskazówki.

Pozdrawiam!

post-148734-1196036960_thumb.jpg

Edytowane przez daemonaray

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze zakrywam nie domyślne rzeczy na takich screenach, zaraz by było milion offtopów... Zresztą już są :P

Wracając do tematu, w "Mój Komputer" układ jest normalny. Nadanie etykiet to takie "zamaskowanie" problemu. Odruchowo i tak będę klikał tam gdzie nie trzeba... Dodam że dyski F i G utworzyłem po instalacji systemu w "Zarządzaniu".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PPM>rozmiesc wg.?

Tak owszem, mogę ustawić żeby segregował wg. nazwy i wtedy wszystko jest ok. Tylko że kiedy otworze znowu jakieś okno "Otwórz" albo "Zapisz jako" to znowu są pomieszane (Posegregowane wg. wielkości partycji - to ustawienie jest jakby "domyślne", zamiast wg. nazwy...) wszystko wraca do domyślnego stanu. I tak w kółko :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi