Skocz do zawartości
Chwileulotne85

Mam 350 Zl Na Ulepszenie Zestawu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam złozyłem sobie taki zestawik niedługo zamawiam,ale zostało mi 350zł i chciałem je jakos fajnei wykorzystać jeszcze inwestując w sprzet.Co byscie zmienili lub dodali do tych komponentów prosze o rady maksymalnie wiecej o 350zł.Mozę jakieś chłodzenie,myśłełem o quadzie ale nie starczy ppieniżaków bo trzeba by bylo razem chyba z nim plyte głowna zmeinaic.Wiec moze obudowe inna pameic sam nei wiem:)?

Teraz po poczytaniu tego forum zaczynam sie wahac cy nie przepłacam słono za tego procka,z tego co widze to E2160 da się podkecic na zwykłym chlodzeniu spokojnie do 2,7Ghz czyl iwiecej niz ma ten mój przyszły E6750!!,a róznica w cenie to przeciez 300zł.mam jednak pytanie jak to sie ma do wytrzymałosci procesora itd.

Procesor: Intel Core2Duo E6750

Płyta Główna: Płyta Asus P5K

Pamięć: Pamięć DDR2 2x1GB PC6400 800MHz Patriot LLK CL4 PDC22G6400LLK

Karta graficzna:Karta GeForce 8600GT Palit 256MB 128b Sonic+ NE/860TS+T321

[PATA] Dysk Seagate Barracuda 7200.10 320GB 16MB ST3320620A

Zasilacz Amacrox Warrior 400W AX450-PNF

Obudowa:[ATX] Obudowa I-BOX Orion 833B b/z

Monitor LCD 19" BenQ FP93GP

Klawiatura A4Tech LCD-720

Mysz kulkowa A4Tech Libero RF 215

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

IMHO zmienił bym proca na E2160 a płytę na Foxconna P35A a zaoszczędzoną kase dołożył do 8800GT. Jeżeli nie to kup jakąś fajną mysz i klawę od Logitecha.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi