zales111 Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 Witam. Na święta zamierzam zmodernizować kompa. Mam do wydania 2000pln ( żona ogranicza budżet :) ). Do wymiany mam: - procek, - płyta, - ram, - grafa, - zasilacz. Ponieważ jestem troche "zacofany" jeżeli chodzi o nowinki sprzętowe prosze grono forumowiczów o pomoc:) PS: Chciałbym pozostać przy AMD. Czekam na propozycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 pozostając na amd dużo tracisz ale cuż klient nasz pan: dfi intinity II 2x1Gb kingston elpida amarcox warrior AX450-PNF 8800gt jeśli nei kręcisz to najwyższy model x2 na jakie ci starczy PS.jeśli jednak zmienisz zdanie i wybierzesz intela (do czego szczerze namawiam) to polecam configi sysaka i miguel'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...