tomavon Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 Witam Czy jest to dobra konfiguracja komputera - a moze byscie cos zmienili? Jesli tak to prosze smialo pisac. Komputer bedzie wykorzystywany głownie do najnowszych gier. Procesor: INTEL Core 2 Duo E6750 2.66GHz 4MB Chłodzenie procesora: Scythe Mugen SCINF-1000 Płyta główna: MSI P35 NEO-F RAM: GEIL DDR2 2GB (2x1GB) PC800 ULTRA Grafika: Gigabyte GF 8800GT 512MB DDR3 256bit PCI-E Chłodzenie grafiki ARCTIC COOLING VGA Accelero S1 + ARCTIC COOLING Turbo Module (S1&S2) HDD: SAMSUNG 320GB SpinPoint T16 16MB S-ATA II HD321KJ Nagrywarka: Pioneer DVD-/+R/RW Double Layer DVR-212 SATA Obudowa: THERMALTAKE Soprano RS101 Black VG7000BNS czy THERMALTAKE Matrix VD2000BNS Black ?????????? Zaislacz: TACENS Valeo 460 dodatki: pasta termoprzewodząca ARCTIC SILVER 5 (AS3,5-G) Aha wszystkie pozespoly ktore bedziecie polecac sprawdzcie czy znajduja sie na www.4speed.pl bo tam bede kupowal komputer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChubbChubb Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 (edytowane) Napisze w kolejnosci od tego co Musisz zmienic: RAM - Nie Geile, jesli cie stac bierz Kingmaxy 1066Mhz po 135 PLN sztuka, jeśli nie to jakieś OCZ lub pobuszuj po forum Powinienes zmienic: Wlasciwie w tej kategorii nie mam pomyslu Mozesz zmienic: HDD na WD - sa naprawde swietne dowolny rozmiar modelu AAKS i bedziesz zadowolony Mobo nie mowie ze to MSI jest zle :) ale ja skladalem juz 3 zestawy na Foxconnie i uwielbiam ta plyte (chyba ze brak jej czegos co bardzo potrzebujesz) no i Abit IP35 tez jest dobrym pomyslem Edytowane 26 Listopada 2007 przez ChubbChubb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 kolejny prawie identyczny temat ... kręcisz ? to weź e2160 płyta j/w jeśli chcesz to możesz dopłacić do foxconna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomavon Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 A pomozcie mi wybrac obudowe i zasilacz z www.4speed.pl tak aby za te 2 rzeczy nie zaplacic wiecej niz 500 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaCuCh Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 Obudowa: http://www.4speed.pl/index.php?stan=opis&id_towaru=6220 Zasilacz: http://www.4speed.pl/index.php?stan=opis&id_towaru=6617 taka jest moja propozycja do 500zł z 4speed.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaX_CCC Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 można też brać pod uwagę http://www.4speed.pl/index.php?stan=opis&id_towaru=6595 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...