RoyalC333 Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 (edytowane) Witam. Chciałbym zmienić swoją obecną nagrywarkę ATA na nagrywarkę SATA. Spory wybór jest i nie wiem na co się zdecydować. Kwota jaką mogę przeznaczyć to 120zł. Wypalarka ta ma być szybka w odczycie płyt i przy tym jak najcichsza. Dodam, że absolutnie mi nie zależy na technologii LightScribe. Proszę o pomoc w wyborze. Pozdrawiam. RoyalC333 Edytowane 26 Listopada 2007 przez RoyalC333 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaCuCh Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 Ja wybrałem LG H66N Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł666 Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Ze swojej strony polece Pionka. Polecam też ten topic KLYK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyalC333 Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Od produktów LG, a także Samsunga i Ati wolałbym się trzymać z daleka – złe doświadczenia. Jeśli chodzi o Pionieera to wyczytałem, że ma długi start płyty, co w ogóle mi nie odpowiada, ponieważ jest głównym powodem zmiany obecnej nagrywarki. Sporo czytając stwierdzam, że niestety mogę nie mieć innego wyboru niż wyżej wymieniony Pionieer 212, ponieważ potrzebuję nagrywarki dobrze czytającej i wypalającej głównie płyty DVD, a w szególności DVD-/+RW, z którymi ten Pionieer radzi sobie doskonale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borek-net Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Asus 1814BLT nagrywasz dvd+r tdk a jeśli cd to verbatim i masz dobrą jakość i nagrywarke za 93 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...