s0bieslaw Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 Witam, w zasilaczu z sygnaturki denerwuje mnie juz ten wiatraczek, niby wieje ale nie jest cichy;/ Fan swap nieunikniony, slyszalem ze Fander sie u kogos ladnie sprawowal... Moze jeszcze jakies inne CICHE propozycje? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł666 Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Witam, w zasilaczu z sygnaturki denerwuje mnie juz ten wiatraczek, niby wieje ale nie jest cichy;/ Fan swap nieunikniony, slyszalem ze Fander sie u kogos ladnie sprawowal... Moze jeszcze jakies inne CICHE propozycje? ;) Forum co kupić jest przeznaczone na wszystkie dyskusje/flejmy na temat wyboru, wyższości jednego produktu nad drugim. Tematyka tego działu to: Procesory Płyty główne RAM Karty graficzne Dyski twarde, nagrywarki Obudowy i zasilacze Gotowe zestawy Troche nie ten dział. Co kupić? - chłodzenie konwencjonalne Ostatnio polecane są Acutake (tanie i ponoć ciche). Osobiście mam Fandery ale tylko dlatego że kupiłem je po 27zł :D mam jeszcze Coolermaster BLUE LED i też jest cichy ale wieje słabiej od Fandera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...