dziki_kurp_z_lasu Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Witam, to mój pierwszy post na forum. Mam pytanie dotyczące współpracy pamięci Geil Black Dragon z płytami AM2. Przeczytałem w paru miejscach w sieci iż te kości nie najlepiej współpracują z takimi płytami ( nie osiągają 100 % swoich możliwości ) . Posiadam płytę Asus M2N-E i z racji tego iż ram jest obecni przerażająco tani chciałbym kupić 4 gb ramu ( mam Vistę 64 bitową ). Dlatego pytanie do Was : Czy mogę bez problemu kupić te kości dla mojej płyty ? Nie param się O/C, chcę tylko mieć porządne kości. A może polecicie mi coś innego ? Z góry wielkie dzięki za odpowiedź . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 W niedługim czasie ukaże sie test, który będzie przedstawiał jak to wygląda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziki_kurp_z_lasu Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 W niedługim czasie ukaże sie test, który będzie przedstawiał jak to wygląda :) Dzięki za cynk :) Czy możesz jeszcze zdefiniować zwrot " niedługi czas " :) Chcę kupić w miarę szybko ( 2 tyg ) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 (edytowane) Dzięki za cynk :) Czy możesz jeszcze zdefiniować zwrot " niedługi czas " :) Chcę kupić w miarę szybko ( 2 tyg ) .moze to co mam w sigu,tansze i znacznie lepiej sie podkrecają PS zapomniałem ze ty nie krecisz :) to geil dragon moga być Edytowane 27 Listopada 2007 przez naxt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 moze to co mam w sigu,tansze i znacznie lepiej sie podkrecają PS zapomniałem ze ty nie krecisz :) to geil dragon moga być Zalezy, którą rewizję by dorwał. Myślę, że do tygodnia recenzja powinna się pojawić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...