binek Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Moze ktos ma okazje sie przyjzec blokowi X2P Nie ma jakiejs mozliwosci ze zamontowac go na AM2? Powiedzmy ktora z zapinek nadaje sie do przerobki, np. od LGA Zastanawia mnie czy ten blok sprawdzi sie w przyszlosci na platformie dual/quad core Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orlontko Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Mateusz a nie lepiej napisac do maniakalnego zeby zrobił ci top DO tego X2p ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Ja kiedyś kupiłem w Realitynet multizapinke pod AM2 i problem mi się rozwiązał. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 multizapinka wchodzi na X2P? :| nie wiem jakim cudem, mozesz mi to zaprezentowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 multizapinka wchodzi na X2P? :| nie wiem jakim cudem, mozesz mi to zaprezentowac? nie wchodzi... albo zagadasz do maniakalnego albo wykorzystasz swoje umiejętności obróbki metalu i sam wytniesz odpowiednią zapinke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...