dymy Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 od 20.11.2007 do pobrania za free >> TUTAJ << bardzo przyjemny program dobrze współpracujący z Vistą :) jedyny mankament to spam z Ashampoo jakiego należy się spodziewać po zarejestrowaniu :-| wrzucam jako info bo wiem że wiele osób go używa - nie mam nic wspólnego z vortalem dobreprogramy.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 ja tam nagrywam płyty z total commandera - jak wszystko inne z resztą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Ja mam 2 konta - jedno na o2 do spamu i rejestracji, i drugie na Gmailu do normalnego działania. A programik bardzo fajny, ale itak wole stare dobre Nero 6.6. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 ja tam nagrywam płyty z total commandera - jak wszystko inne z resztą...Tyle ze Total Commander jest platny, w przeciwienstwie do bohatera topicu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 nie ma żadnego spamu od Ashampoo po prostu sobie trzeba zalogować się na ich stronie do swojego konta i odznaczyć ptaszka przy Newsletter ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...